2777
2789

آدمی نیستم گله کنم  چون گله کردند کار من نیست  اینو نوشتم لینکش رو بزارم براش بیاد نظرات رو بخونه  به خودش بیاد تا بلکه تکلیفش با خودش روشن بشه برای آینده از من که گذشت

با دختر خانوم محترمی خواستم آشنا بشم  برای ازدواج آدم خوبیه ولی  انصافش رو ببینید

خودش 35 /6  سالشه 30 حساب میکنه 

و منی که 43.5 سالم هست رو 50 سال بعدش میگه  شما 50 سالتونه ؟

حالا این به کنار  

خودش ردم کرده بعدش  منم خداحافظی کردم و تمام  یجور برخورد میکنه انگار من دل شکستم  

یکی نیست بگه ای دختر خانوم

آدم ها کرامت دارن

آدم ها غرور دارن

هر کسی در هر مقامی آفریده خداست 

هیچ کس حق نداره کسی رو شخصیتش رو زیر سوال ببره 

شما یه حق داری و اونم اینه که مواظب خودت  احوالت باشی  و آدم دلخواهت رو بپذیری ولی دل شکستن زبان به جفا گشودند 

رسم مروت نیست

یچیزی بنویسید تا  نظرات رو خوند به کارش بیاد 

از همین جا آرزوی خوشبختی سر بلندی و سربلندی براشون دارم 

یا حق

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترا دوست دارن یکی مدام دنبالشون باشه حقیقته دیگه و اکثر حرف دلمون با حرف زبونمون یکی نیست بیشتر بهش فرصت بده بگو فکراتو بکن یهویی قطع رابطه نکن باهاش حتی اگ اون. میخاد رابطه رو تمام‌کنه تو بگو اگه خاستی برگرد 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
دخترا دوست دارن یکی مدام دنبالشون باشه حقیقته دیگه و اکثر حرف دلمون با حرف زبونمون یکی نیست بیشتر به ...

یه ته تمه غروری مونده برام  اگر اینم از دست بدم  چطوری این جسم سنگین رو روحم بکشه  

وقتی رد کرده یعمی فکرش رو کرده خب دیگه آه و نفرین برای چیه 

خدا منو زده که تو این سن رسیدم بی سر و سامانم 

یخورده آدم ها مهربانتر باشند  جای دوری نمیره 

حداقل  خداحافظی قشنگی داشته باشند

رد کردن حق هر دو نفر هست حالا که رد کردی لطفا با دل خوش که طرف تو دلش نمونه اگه به ناراحت شدن باشه که من باید ناراحت بشم که رد شدم  اگرم  ناراحت بشم از شما ناراحت نشدم از خودم از بخت خودم ناراحت شدم  از ندانم کاری که به اینجا رسیدم که امروز این روز ها رو ببینم   ولی از شما نه تنها ناراحت نیستم بلکه مچکرم از شما که زمان را کوتاه کردی  و بازیم ندادی  

زندگی کوتاه‌تر از آن است که به خصومت بگذرد؛

قلبها گرامی‌تر از آنند که بشکنند؛

آنچه از روزگار بدست می‌آید با خنده نمی‌ماند؛

و آنچه از دست برود با گریه جبران نمی‌شود؛

فردا خورشید طلوع خواهد کرد

حتی اگر ما نباشیم!!