2777
2789
عنوان

چرا هرکی سمت من میاد

195 بازدید | 7 پست

بعد کمتر از یک هفته میره؟ 😐 واقعا دیگه کم کم دارم فکر میکنم برام دعا گرفتن😐🫤 اخه مثلا پسره خیلی مشتاق میاد باهم اشنامیشیم با کلی ذوق همش حرف میزنه که چقد دختر خوبیی و مث تو الان تو این دور و زمونه کمه . هر روز بلا استثنا صبح بخیر و شب بخیر و وسط کار هی سراغمو میگیرن زنگ پیام و کلی اصرار برای اینکه همو ببینیم و بیشتر اشنا بشیم بعد یهوووو غیب میشن😐 مثلا ظهرش میان پیام میدن سلام عزیزدلم چطوری؟ روزت چطور بود ؟ 

بعد من جوابشونو که میدمو دیگه سین نمیزنن حتی جواب پیام خودشونو و کاملا دیگه هرچی پیام میدم سین نمیزنن😐 واقعنم کمتر از یک هفته میشه این پروسه تاحالا چندبارم تکرار شده . اخه موندم دلیل کارشون چیه

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱
تنوع طلبن عزیزم همین

انقد یهویی اخه برن  . چرا برا بقیه اینجوری نیست پس🤦🏻‍♀️ 

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون میفهمن نمیتونن ازت سو استفاده کنن خدا رو شکر کن میرن اینا

به شخصیت قویت افتخار کن

به موقعش فرد ایده آل میاد

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
چون میفهمن نمیتونن ازت سو استفاده کنن خدا رو شکر کن میرن اینابه شخصیت قویت افتخار کنبه موقعش فرد اید ...

اخه میدونی اونایی که میان همشون به تعریف خودشون خیلی باشخصیتن و دقیقا همونایی که من ازشون خوشم میاد میرن 😐 

شاید زیاد رو میدی بهشون

از چه لحاظ؟ اخه با کسی که کمتر از یک هفته اس حرف میزنم روی خاصی نمیتونم بدم بهش که🥲😂

اخه میدونی اونایی که میان همشون به تعریف خودشون خیلی باشخصیتن و دقیقا همونایی که من ازشون خوشم میاد ...

پسرا ۹۰ درصد اینجوری شدن

مشکل جنسی و روانی دارن

خدا رو شکر کن اول میرن درگیرت نمیکنن

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر