2777
2789

صبح داشتم بادوست صمیمی ام حرف میزدم گفت ناهارشوهرت میادگفتم نه یکسره تاشب چندوقت سرکاره قسط زیادداریم گفت چه خوبه مدام سرکاره باحسرت میگفت کاش زبونم لال میشدیه ساعت بعدش شوهرم زنگ زدبرامشتری لوسترداشتم بازمیکردم ازبالاباهمون افتادم خوردزمین پاهاش داغون شد😭😭😭الهی بمیرم رفت بیمارستان گفتن بایدتایه 20روزتوگچ بگیری نگرفته گفت دردشوتحمل میکنم کلی قسط دارم 😔😔😔باکلی اه وناله دوباره رفت تروخداچشم زخم روجدی بگیریدحالامن یه حرف عادی زدم سوال کردولی دوستم باحسرت گفت شوهرمن کارنداره اوضاع خراب خوبه همش سرکاره

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش زبونم لال میشد😭

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

خیلی آسیب می‌بیند حتما گچ بگیره

میگه تا20روزکلی عقب میوفتم کلی چک وقسط داریم😔

شوهرم همیشه دوبرابر دیگران کار می کنه دو برابرم حقوق می گیره یه بار موقع گرفتن حقوق یکی از دوستاش دیدش گفت خوشبهحالت دو برابر ما کار می کنی همون موقع یه وسیله افتاد رو پاش شصت پاش از وسط نصف شد ده تا بخیه خورد 

دوست منم همینههه 

شوهرش همش توی خونه خوابه دیروز رفتم خونشون گفت خوشبحالت شوهرت همش سرکاره خوابش خیلی کمه من تو حسرت یه لباسم 

حالا شوهرم امروز نزدیک بود میله آهنی پاشو سوراخ کنه