2777
2789
عنوان

بهم زدن نامزدی

718 بازدید | 74 پست

سلام من یک کاربری دیگه دارم چون یک سری فامیل فضول شناسایی کردن مجبورشدم کاربری جدید بزنم لطفا نگید سرکاریه چمیدونم هرچی هرکی باورنداره بیرون ازالان بگم وردم انقد زیاد اعصاب ندارم بگم من قدیمیم فلانم بیسارم و ممنون ازکسانی که درک میکنند داخل پست بعدی مینویسم لطفا راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بایکی دوستم حدود 6ساله ایشون اومدن الان 4ماهه خاستگاری من که بماند چقد جیگرم خون کردن مامانش چقد یرمهریه چونه زد وهنوز میزنه و نامزدیمون روهواس الانم اقاخودش ازکار اومده بیرون میگه بهم فشارمیاد میخام برم ی جا دگ کارکنم میگم تو این مدت 4ماه هی شرکت عوض کردی الان خانوادم میگن طرف جنم کار نداره

من بایکی دوستم حدود 6ساله ایشون اومدن الان 4ماهه خاستگاری من که بماند چقد جیگرم خون کردن مامانش چقد ...

خانوادت درست میگن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

قبول نکرد میگه نه تواینجوری فکرمیکنی حالا مامانش باز زنگ زده مهریه کم کنید وگرنه من بهم میزنم اونم به مامانش گفت تو چکاره ای بهم بزنی من نمیزارم بابام گف با مامانت به توافق برس من مشکلی ندارم چون همودوس دارین الان میگه مامانم بازمهریه کمتر کرده میگه وگرنه عروسیتون نمیام

من بایکی دوستم حدود 6ساله ایشون اومدن الان 4ماهه خاستگاری من که بماند چقد جیگرم خون کردن مامانش چقد ...

تا اینجا که به درد نخور بود 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

اینا بماند الان میگم خب کی میری سرکار میگه من اومدم خاستگاری بقیش پاخودت چون من کارجدیدی راه انداحتم هنوز درامدم زیاد نشده میگم خب ت کارکن منم ب درامد برسم بهد براساخت خونه کمک هم میدیم تو هنوز خاستگاری درستی نگرفتی پولت جم کن خاستگاری درست بگیر میگه برو بابا خودت گفتی پامن من فقط بهش گفتم ساخت خونه کمک هم بدیم درضمن مامانش اینا هزار تومن ندارن کمکش کنن بابام شغلش خوبه هم پول میدمون هم زمین اما ایشون اینار نمیبینه 

میگم ما 6ساله باهمیم اینقد عاشقم بود منو دوس داشت چیشد رف رو هوا یکی از افوامشونم سر اذدواج با دوست دختر دوست پسر بهش خیانت سد مامانش همش بهش میگه اینجور اذدواجا بدرد نمیخوره بدبخت میشی اینا البته میگه من ب حرف مامانم نیستم

بابام میگه چگن دوسش داری توخریداتون پول کم اوردی بهم بگو من بهت بدم شرمندش نکن من بهشون نگفتم این اخلاقاشو اما اخلاق خوبم داره مثلا رفیق باز نیست دودی نیس سیگارقلیون مشروب هچی خودش کارکرد باپولش ی شغل راه انداخت که شغلش به یک شرکتا خاصی وابستس

بخاطر مهریه اقوامشون اومدن پادرمیونی مهذیه کم کنن ماملنش خودش زده ب غش همچی رفته رو هوا میگم ی چی بهشون بگو میگه گفتم ب حرفم گوش نمیدن مگ میشه حرفش گوش ندن مهریه باپسره چکار به اونا باباش ادم خوبیه مامانش خیلی ازوناس خودشم الان انگارمنت داره اومده منو گرفته گفتم ناراحتی بهم بزن میگه بر بابا فقط میری رو اعصابم من چیکارکنم بهم بزنم؟ 6سال رابطه درنظربگیرین من 19ایشون 22