2777
2789

وقتی بچه‌ها توی خونه هستن، مرتب نگه داشتن فضا سخت می‌شه! شما چه روش‌هایی برای نظم‌دهی به خونه استفاده می‌کنید؟  

بیاید تجربیات و راهکارهاتون رو به اشتراک بذارید تا هم از همدیگه یاد بگیریم و هم کمی از استرس‌های مرتب کردن خونه کم کنیم!

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی صبح تا شب میزارم بترکونن خونه رو شب موقع خواب باهم جنع وجور میکنیمباز فردا همونه

😂 آخ، دقیقاً! انگار هرچی جمع‌وجور کنیم فردا دوباره همون آش و همون کاسه‌ست! ولی حداقل شب یه ذره آرامش داریم... شما هم مثل من امید به این دارید که یه روز بچه‌ها خودشون نظم رو یاد بگیرن؟ 🤞

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃
😂 آخ، دقیقاً! انگار هرچی جمع‌وجور کنیم فردا دوباره همون آش و همون کاسه‌ست! ولی حداقل شب یه ذره آرام ...

شما چندتابچه دارین.

من سه تادختر هفت چهار ویک ساله دارم

واقعا توان اینکه پشت سرشون راه بیفتم ریخت وپاششون رو جمع کنم ندارم میزارم همونجور بمونه تاشب

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
شما چندتابچه دارین.من سه تادختر هفت چهار ویک ساله دارمواقعا توان اینکه پشت سرشون راه بیفتم ریخت وپاش ...

ماشالله من یه دختر 4 ساله