2777
2789
عنوان

هزینه ی جهیزیه ی خوب و آبرومند

289 بازدید | 15 پست

هزینه ی جهیزیه ی خوب و آبرومند، نه لاکچری و مسخره بازی

چقدر میشه الان حدودا؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پونصدماتازگی واسه خواهرم جهیزیه خریدیم فرداشبم عروسیه...همه چی مارکای شناخته شده مثل سامسونگ وویداس ...

مبارک باشه و با سلامتی ایشالا

پس مارک ایرانی بگیریم احتمالا یه ۱۰۰ تومنی کمتر بشه🤔

من سشنبه عروسیم بود جهیزیه ام شد ۷۵۰ 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
پونصدماتازگی واسه خواهرم جهیزیه خریدیم فرداشبم عروسیه...همه چی مارکای شناخته شده مثل سامسونگ وویداس ...

۵۰۰ کمه ها 

منم سشنبه عروسیم بود شد ۷۵۰

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

همش ایرانی باشه و به دور از تجملات با 500 جمع میشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من سشنبه عروسیم بود جهیزیه ام شد ۷۵۰

به به به

مبارک باشه ایشالا

چیزای اضافه و چشم همچشمی هم خریدی یا چیزای لازم و مناسب؟

مارک وسایلت ایرانیه یا خارجی یا مخلوط؟ 

به به بهمبارک باشه ایشالاچیزای اضافه و چشم همچشمی هم خریدی یا چیزای لازم و مناسب؟مارک وسایلت ایرانیه ...

همچی

مخلوط عزیزم