2777
2789

خانما دخترم ۳ سالشه ماشالا یکم شیطونه ولی عاقل و فهمیده هست الان دو قلو باردارم پسرم هستن دخترم خودش اتاق داره خونمون ۳ خوابه هست قراره دو قلو ها هم اتاق داشته باشن، فقط نمی‌خوام ناخواسته دخترم فکر کنه بهش اهمیت نمیدیم بنظرتون مشاور خانواده بریم ؟

مشاور خانواده نه مشاور کودک

بله برید

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اگه شرایطشو داری حتما چرا که نه برید پیش مشاور

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین  چه مادر فهمیده ای

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

قربونت برم منم سومی  رو باردارم  اختلاف بچه اول و دومم دوسال و دوماه  ....بستگی به رفتار ما بزرگترا داره الخصوص  شما و همسرتون من پسرم رو محبت باباش ب شدت حساس بود جوری که وقتی شوهرم با من میگفت و میخندید نگام میکردم بادوتا دست صورتشو سمت خودش برمیگردوند 😃ینی فقط ب من نگاه کن ...پسر دومم که ب دنیا اومد اصلا درکی از داداش یا بچه کوچیک نداشت  تو سنی نبود که متوجه بشه چی به چیه خداروشکر دختر شما سه سالشه و دخترا درک بیشتری دارن ....شوهرم باید یواشکی به بچه دوم محبت میکرد ازترس اینکه بلایی سرش نیاره ....کلی نگران بودم ...یه ایده ای یکی از دوستام گفته بود برام جالب بود گفتم امتحان کنم  خوراکی و وسایلی ک پسرم دوست داشت رو میخریدم مواقعی ک بچه ام بغل من یا پدرش بود تا میخاست واکنشی نشون بده حرکتی کنه خوراکی یا اسباب  بازی  بهش میدادم  و میگفتم داداشی برا تو خریده  مدام هم باید میگفتم چقد دوستت داره داداشت و دوس داره باهات بازی کنه  کم کم جبهه گرفتنا و حسادتش از بین رفت  ....دخترا احساسی ترن موقعی ک دارین ب دوقلوها محبت میکنین حتما قبلش اونو ببوسین و نوازش کنید ازش تعریف کنید تو خواهر خوبی هستی داداشات دوست دارن ....ب هرکدومتون ک وابسته اس اون بیشتر بهش توجه کنه کم‌کم حساسیتش از بین میره یا حسادتش 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))