2777
2789
عنوان

زندگی من💚🌱 روز هفتم

253 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

روز هفتم هم با مقاومت زیاد گذشت خیلی برام سخت بود چون خیلی وسوسه و تحریک شدم ولی لحظه آخر برگشتم ، خوشحالم با اینکه خیلی بی حالم ولی همینکه اینو بدونی که هنوز قدرت اراده تو قوی تر از حس شهوتت هس حالت رو عالی میکنه 

خلاصه که خیلی احساسات زیادی تجربه میکنم و خیلی افکار مزاحم سراغم میاد علاوه بر این ها افکار و حس پوچی عذاب آوره ولی دیروز وقتی داشتم به یه آهنگی گوش میدادم یه چیزی رو متوجه شدم وقتی به خدا همه چی رو بسپری چه فرقی میکنه کجا و چه حالی داشته باشی برای اون همون بنده خودش هستی و این احساسات و آدما و دنیای ‌گذراست نباید زیاد خودتو بخاطرش عذاب بدی به هرحال من نمیتونم جلو گذر زمان رو بگیم چه بهتر که یکم به همه چیز از دور نگا کنم و بفهمم در عین مهم بودنم در این دنیا همون قدر کوچیکم و ذره ای بیش نیستم

لطفا برام دعا کنید💚

شنبه ۱۴۰۳/۰۶/۲۴

ساعت ۱۸:۴۳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نه آدم اهل ازدواجم و نه دلم ازدواج میخواد این فقط برام یه عادته که میخوام ترک کنم

انشاالله به یاری خدا و همت خودتون موفق میشین

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
سلاممتاسفانه شکست خوردم☹️

دوباره شروع کن 

منم میخوام بیام تو تاپیک تو بنویسم میشه گفت دلیلمون هم یکیه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ایت الکرسی بخون بزا فرشته هاش بشینن رو شونت هواسشون بهت باشه😘😍

خیلی ممنونم دعا میکنم کم کم میخوام قرآن بخونم 🫂❤️

یکدفعه که شروع میکنم نماز و قرآن بخونم نمیشه برای همین یواش یواش شروع کردم انشاالله اینبار بتونم نتیجه بگیرم 💚

حتما موفق میشی ترکش کن چند در آینده توی زندگی مشترک خیلی آسیب میبینی . تغذیه هم خیلی کمک می‌کنه

خیلی ممنونم 😍🥹 بله تغذیه خیلی مهمه ولی مهم ترین عامل بنظرم دوری هستش کلا باید از عامل وسوسه دوری کنم که خداروشکر دوری میکنم 

بنظرم بهتره از تراپیست کمک بگیری تنهایی سخته

آخه اکثر تراپیست ها اینو چیز بد نمیدونن و مثلا میگن این تایم ها انجام بده و اینا درحالی که من خودم میبینم که با زمان بندی کردن درست نمیشه انگار تو ذهنم تبدیل به چیز خوبی میشه و با خیال راحت انجام میدم‌