2777
2789

من فردا صبح اگه خدا بخواد میخوام برم همینجوری آزمایش کامل بدم. تو اقدام هم هستم.  دوتا سوال دارم ایرادی نداره تو اقدام رفت ازمایش خون داد ؟ ریزش مو دارم نگرانم نکنه از تیروئید باشه  به این بهونه میخوام برم یه ازمایش کامل بدم که خیالم راحت بشه.😆😅

۵روزه از اقدامم گذشته میگم میشه یک تیر و دو نشون زد و معلوم بشه که به لطف خدا خبری هست یانه؟  یا ازمایش بارداری جداست ؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

عزیزدلم ماکروفر که نیست سریع نشون بده 

جدااز شوخی نه هیچ ایرادی نداره تواقدام بری ازمایش بدی 

نه الان مشخص نمیکنه که بارداری بعدشم ازمایش بارداری با ازمایشای دیگه فرق داره 

👼پسرم تاج سرم 👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم ماکروفر که نیست سریع نشون بده  جدااز شوخی نه هیچ ایرادی نداره تواقدام بری ازمایش بدی&n ...

ماکروفر ‌...   😂😂😂😂😂

باشه مرسی گلم بابت کمکت. 

باید بگی آزمایش بارداری رو هم بگیرن. البته به نظرم کمی زوده

اره زوده . فعلا برم ازمایش معمولیمو بدم تا ببینم خدا چی میخواد برام.

فریماه من ماه قبل اقدام کردم از روز اقدام همش دلدر داشتم خودم قشنگ حس میکرد ی اتفاقاتی داره ت دلم میوفته سوزش معده هم داشتم الان س روزه از پریم میگذره و پری نشدم دوروز قبل پری بی بی گذاشتم مثبت شد میدونم ک باردارم چون علاعمشو دارم گرسنگی فراوان و خستگی فردا ج آزمو میگیرم من همیشه پریهام منطم بوده اینکه این ماه نشدم مطمعنم ک باردارم شمام ایشالله ب مرادت میرسی

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
فریماه من ماه قبل اقدام کردم از روز اقدام همش دلدر داشتم خودم قشنگ حس میکرد ی اتفاقاتی داره ت دلم می ...

واااای مبارکه . ممنونم عزیزم.

سلام بعداز اقدام دلدرد ی کرفتگی عضلات رحم نداشتی ت الان 

دلدرد آنچنانی که نه. ولی دیشب یه حالت های گرفتگی زیر شکم داشتم که حس میکردم موعد تخمکگذاریمه. تازه دارم میرم روز ۱۷سیکلم. هنوز  زوده واسه تست.