نوزاد دارم.همسرم جاشو عوض کرده که شبا از خواب ناز نپره. خب منم سختمه چرا من باید تنهایی برسم به بچه ؟ رفته شبا کلا یه اتاق دیگه میخوابه تا صبح. بچه گریه میکنه هم غر غر میکنه. پوشکشو عوض نمیکنه . شیر خشکشو آماده نمیکنه. هیچی. فقط یه کم نازش میکنه گاهی. همچی با منه انگار. میگم برگرد سر جات یا حداقل یه کم کمک کن میگه اینا وظایف مادر هست. همراهی نمیکنه. خسته ام چندین شبه نخوابیدم. نگه نمیدارتش. شب باید اقا حتما بخوابه. فقط من وظیفمه انگار...🙃🙃🙃
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عمه من نوزاد داره بعد قرار شد خودشو شورهرش شیفتی شب نگهش دارن یه شب وقتی شوهرش داشت نگهش میداشت سر ساعتش برا اینکه بگیره بخوابه ساعت هالشون رو میکشه جلو😂😂
بعد میاد میخوابه
فرداش اعتراف میکنه
شماهم خودتو اذیت نکن مردا همینن ولی باید یکم کمک کنه حداقل
نمیشه یکی بچه بخواد ولی بزرگ کردنش رو به عهده نگیره.
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»