2777
2789
عنوان

53 ساله تنها

188 بازدید | 8 پست

چند وقت پیش یه جا خوندم که یه زن 53 ساله که هیچ وقت ازدواج نکرده بود حرفای دلشو میزد اینکه انگار هیچ وقت واقعا زندگی نکرده فقط چون سخت گیر بوده و هیچ کدوم از خواستگار هاشو قبول نکرده 

بعد از خوندن اون متن خیلی استرس گرفتم..

ولی با هر پسری اشنا میشم اصلا انگار اینده ای نداریم یا سنش خیلی کمه یا بی پوله یا خسیسه یا نمیدونم نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم 

و همش تا با یکی اشناییم تموم میشه از ترس اینکه تنها نمونم سریع با یکی اشنا میشم که اونم باز گند میزنه تو روحیه ام 

الان 21 سالمه و میترسم عاقبتم زندگی اون هانم 53 ساله تنها بشه 

تاره هم از یه پسری خیلی خوشم اومده بود اما چون انتظاراتم بالاست یا نمیدونم چون 19 سالش بود و هنوز خیلی راه داشت با اینکه اخلاقش عالی بود ولش کردم 

ایا اشتباه کردم ؟

نظر شما چیه 

یه 53 ساله تنها میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووه هنوز ۲۱ سالته بیخیال هیچ وقت با یه پسر ۱۹ ساله وارد رابطه نشو من خودم از همسرم بزرگترم ولی سنمون بیشتر بود باهم آشنا شدیم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

سنت خیلی کمه خیلی راه داری 

بعدش ۱۹ساله رو خوب کردی رد کردی 

بچه اس اون فعلا باد تو سرشونه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

منم خیلی استرسشو دارم. باز تو خوبه ۲۱ سالته

من چی بگم که ۲۸ سالمه

دنبال کیس هم هستم واسه آشنایی، ولی دو نفر تو دانشگاه بهم پیشنهاد دادن از من کوچیکار بودن خیلی

خدایا به ما رحمی بکن.

نمیدونم چه گناه کبیره ای کردم...

عزیزم اول اینکه قرار نیست همه مثل هم باشن دوما داری اشتباه میکنی اگه کات کردی بینش یه فاصله چند ماهه بده که ذهنت از نفر قبلی آزاد شه و با ذهن بازتر بتونی انتخاب کنی 

منم خیلی استرسشو دارم. باز تو خوبه ۲۱ سالتهمن چی بگم که ۲۸ سالمهدنبال کیس هم هستم واسه آشنایی، ولی د ...

دقیقا منم همش استرس دارم که چرا یه ادم درست سر راه من نمیاد