2777
2789

من باردارم همش خواب خیانت میبینم همش فکر می‌کنم بهم داره خیانت میکنه اما تا الان هیچ چیز ازش ندیدم کارشم یجوریه کلا محیطش مردانه س دیشب جان دخترمون رو قسم خورد دست رو قرآن گذاش گفت من بهت هیچ وقت خیانت نکردم نه می‌کنم هی قسم قسم خورد بغض کرده بود میگف من به جان دخترمون اهل اینکارا نیستم چون نیستم عذاب می‌کشم تو فکر میکنی من کثیفم چرا باور نمیکنی منو مگه تاحالا ازمن چیزی دیدی اخه میگم همش تو خواب هرشب بخدا خواب خیانت میبینم 😔😭😭میگه چرا خودتو عذاب میدی بیا برو پیش یه مشاور یا روانشانس خوب کمکت کنه این همه شک از ذهنت دراد حداقل بخاطر بچه تو دلت الان باز صبح خواب خیانت دیدم اینقد گریه کرده بودم بیدار شدم دماغم خونریزی کرد اصلا هم اطرافم مثل پدر برادر دوست خیانت ندیم تو زندگیشون تو خانواده همسرم هم ندیدم خیلی دارم عذاب میکشم 😭😭😭😭😭

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒چرا اینقد اذیتش میکنی 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر رو مخی،اه

همون اول هم مینویسی بارداری که کسی چیزی نگه؟نخیر جانم به شدت رو مخی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزیزم فک میکنم به خاطر تغیرات روحی دوران بارداری باشه 

اوقاتت رو با همسرت به خاطر این خواب ها تلخ نکن 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

عزیزم اینا همه تاثیرات سایته برو بیرون ازش بعدشم اگه هی به شوهرت این چیزا رو بگی ممکنه واقعا توی ذهنش به همچین چیزی فکر کنه سعی کن کمتر راجب خواب خیانت باهاش صحبت کنی 

و شوهرت راست میگه وقتی شرایطشو داری برو پیش مشاور اونا کمکت می کنن چون بارداری حساس شدی

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

از اثرات نی نی سایتم میتونه باشه 

منم یمدت خواب میدیدم داره خیانت میکنه شوهر منم گفت ب تکیه سیدالشهدا قسم ب روح پدرم قسم ب عشقی ک بهت  دارم قسم دستم ب دست هیچ زنی جز تو نخورده و نمیخوره منم از اون ب بعد دیگه خواب ندیدم اصلا ب خیانت فکر نکن بیشتر با شوهرت وقت بگذرون حل میشه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
استرس داری عزیزم ب خواب ها اعتنا نکن گلم حالا اون این خواب رو درمورد شما میدید چ واکنشی داشتی اگ بهت ...

هی میگه من اگه یک درصد شک های که به من میکنی بهت بکنم یک لحظه بامن زندگی نمیکنی 

اخه تنها سرگرمیه برام

واسه همینه ک همش استرس خیانت داری و خوابشو میبینی یا حداقل میای اینجا تو تاپیک های خیانت نرو 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️