2777
2789
عنوان

مادرم چقد بی دستو پا و ضعیییف

280 بازدید | 17 پست

اصلا اجتماعی نیس دوس داره بشینه پای تی وی 

مارو هم عین خودش بار آورده 

بعد جالبه میگه اینجوری نباشید اجتماعی باشید 

رو دلم موند یبار بهش بگم خفه شوووو  تو خودت اینی مارو اونجوری میخای اصلا دس خودمون نیس ی عمره بهمون گف ساکت ساکت. زشته عیبه زشتهههه الان جرات هیچکاری نداریم و از مردم می‌ترسیم اینا ب کنار

مراسمی چیزی عیادتی باشه تا بهش نگی پانمیشه بره اصلا ب خودش باشه نمیخاد بره جایی 

اصلا هم خجالت سرش نمیشه صله ی رحم معاشرت سرش نمیشه نمیگه زشته جلو فک فامیل 

خاهرش یه هفته س بیمارستانه بهش گفتم برو دیدنش ب زور رفت دیدن خاهرش 

برگشته بمن میگه چیزیش نیس که صحی و سالممهههه

یعنی باید طرف رو بموت باشه دلت راضی شه 

الان فاتحه ی یکی از فامیلای بهش میگم برو میگه ماشین نیس منو برسونه یا میگه پول کرایه ندارم 

اینا از وقتی ک یادم‌میاد بهونه هاش بودن یا ماشین نیس یا پول نداره 

وقتی بابام‌زنده بود میگف پول نمیده منو نمیرسونه 

الان ک بابام مرحوم شده باز میگه ماشین نیس 

بعد برگشته میگه واس چی برم فاتحه ی اینا 

بهش میگم بابا اینا اومدن فاتحه ی بابام پاشو بروووو زشتهههه 

دوباره با اکراه واس چی آخه برم واس اینااااا

همش‌منفی همش اخم کرده از همه بدش میاد ی عمره میگف باباتون از همه بدش میاد معاشرتی نیس نگو خودشم از بابام بدتره دلش نمیکشه از دره خونه پاشو بزاره بیرون 

واقعا چی بگم بهش تو سرش نمیره 

😑 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجوری راحتتره احساس آرامش بیشتری داره .شمام مجبورش نکن ولی خودت اینجوری نباش 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
خب اینجوری راحتتره احساس آرامش بیشتری داره .شمام مجبورش نکن ولی خودت اینجوری نباش

سعی میکنم اینجوری نباشم ولی آخه نمیشه ک مادرمه باهم ارتباط داریم میره رو مخم زن گنده ۶۵ ساله از من مشورت میگیره ک بره دیدن خاهرش یا نره 

از همه بدش میاد هیچ کاری باهاش نکردن همش پشت سر اینو اون بد حرف میزنه حتی پشت سر بچه ۷ ساله 

😑 
به تو چه؟! اون اینجوری راحتتره شاید اعتماد بنفس نداره یا توی خودش نمیبینهشما هرجوری دلت میخواد باش و ...

اون منو اینجوری تربیت کرد الان هزارتا مشکل تو زندگیم دارم ک نمیدونم‌چجوری درستشون کنم بخاطر بی اعتماد بنفس بودنم.

ن اتفاقا برعکسه همیشه اونه ک بمن میگه اینجوری نباش اونجوری شو اونو ببین مث اون شو یا ب تیکه میگه زن داداشتون خیلی اجتماعیه خیلی اهل مهمونه و فلانه 

خودشو نمیبینه توقع داره با یه بشکن من مث بقیه بشم 

😑 
به تو چه؟! اون اینجوری راحتتره شاید اعتماد بنفس نداره یا توی خودش نمیبینهشما هرجوری دلت میخواد باش و ...

یعنی چی به تو چه مااادرشه دوست داره زندگی نرمالی داشته باشه .شما خودت لابد از این بدبختیها نداری وگرنه صد سال نمیگفتی اینو

مامانت به این سبک زندگی عادت کرده و من فکر میکنم یکمم افسردگی داره چند روز به زور بیرون بره آروم آرو ...

از اول عمرش اینجوری بود اصلا سعی نمیکنه درست بشه 

الان بهونه ش اینه ک شوهرم فوت کرده و تا یه سال نباید برم بیرون. حتی خونه ی منم نمیاد و از خداشه راحت شده دیگه بهونه اومده دستش 

هر کی ندونه میگه چقد شوهرشو دوس داش

همیشه آرزوی مرگشونداشت

😑 
اون منو اینجوری تربیت کرد الان هزارتا مشکل تو زندگیم دارم ک نمیدونم‌چجوری درستشون کنم بخاطر بی اعتما ...

خودت حلشون کن خب اعتماد بنفستم نخوا این و اون بهت بدن خودت رو خودت کار کن میخوای اجتماعی شی برو سرکار رفیق پیداکن برو مهمونی باهاشون

یعنی چی به تو چه مااادرشه دوست داره زندگی نرمالی داشته باشه .شما خودت لابد از این بدبختیها نداری وگر ...

اینجا ترند شده واس همه چی میگن بتوچه 

بابا مادرم زن همسایه نیس ک

😑 
یعنی چی به تو چه مااادرشه دوست داره زندگی نرمالی داشته باشه .شما خودت لابد از این بدبختیها نداری وگر ...

اتفاقا بیشتر از چیزی که فکرشو کنی دارم که الان فهمیدم هیچ کاری نمیشه کرد فقط خودش باید خودشو کمک کنه