2777
2789
عنوان

واقعا چرا بعضی از مردا انقد عوضین

494 بازدید | 25 پست

یه سر رفتم بیرون تنها خرید داشتم بغل خیابون منتظر بودم نامزدم بیاد یه موتوریه افتاد دنبالم یه حرفای زشتی میزد داشت حالم بهم میخورد یعنی آدم جرات نمیکنه دیگه مانتوی یکم کوتاه بپوشه

مثل این مرتیکه

وای دوستم بیچاره خیلی دل نازک و مهربونه 😄

دیروز رفته ی سری خوراکی و اینا گرفته بعد بیرون مغازه ی دختر کوچولو هی نگاه می نداخته به خوراکیاش 💕

دوستم فک کرده فقیره احساسی شده بوده و خوراکیاشو میخواسته بده بهش 😊

که بابای دختره از مغازه بغلی میاد بیرون هزار تا فحش میده به دوستم که گ.وه خوردی برای بچم دلسوزی میکنی لاشی فک کردی فقیریم ؟!زنیکه ی احمق پست و....😰😰😰😰😰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حجابتو رعایت کنی میفهمی مردا آدمای عوضی نیستن

و اینا ک دنبال زنا هستن مریض جنسین نه همه مردا

قبلا که کم حجاب بودم اذیت میشدم 

الان باحجاب کامل و س وسنگین شده ساعت 11.12شب تنهایی بیرون رفتم خداروشکر چیزیم نشده 

ولی اون موقع حتی روزم امنیت نداشتم

دقیقا. 

فکر کن جنبه ی یه مانتو کوتاه هم ندارن 

یکی از دلایل حجاب من در امان بودن از نگاه کثیف  و حرف های همین ادم های مریض جامعه هست 

اگه یه روز همه هم مانتو کوتاه بپوشن من پایبند حجابم هستم به این دلیل 👌

زبون داری ک عزیزممیخواستی چنان سلیطه بازی در بیاری ک حیثیتش بره

زبون که دومتر دارم چون منتظر نامزدم بودم میترسیدم جوابشو بدم یه دفعه اونم بیاد ببینه دارم باهاش حرف میزنم داستان بشه جواب نمیدادم که زودتر گم شه بدتر حرفای زشت میزد

حجابتو رعایت کنی میفهمی مردا آدمای عوضی نیستنو اینا ک دنبال زنا هستن مریض جنسین نه همه مرداقبلا که ک ...

اصلا ربطی به حجاب نداره بنده خدا خالم چادریه چقدم سرسنگینه چندوقت پیش یه مرده جلوش دراومده بوده تو کوچه خلوت شلوارشو کشیده بوده پایین خالم داشته سکته میکرده از ترس

حجابتو رعایت کنی میفهمی مردا آدمای عوضی نیستنو اینا ک دنبال زنا هستن مریض جنسین نه همه مرداقبلا که ک ...

منو یاد اون دیالوگ انداختی : اگر پوشش درستی داشتی کار به اینجا نمی کشید🤣

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
من دیگه لباسای تو چشم نمیپوشم با خیال راحت میرم بیرون و میامخدایی هم خودم خیالم راحته هم امنیت دارمس ...

بابا مانتوی منم اونقد کوتاه نبود که پایینه باسن بود 

اصلا ربطی به حجاب نداره بنده خدا خالم چادریه چقدم سرسنگینه چندوقت پیش یه مرده جلوش دراومده بوده تو ک ...

خاله شما اشتباه کرده تنهایی رفته تو یه کوچه خلوت 

این روزا حتی مردا هم تنهایی تو. کوچه خلوت نمیرن که خفت نشن 

من تجربه خودمو گفتم 

حجاب باید با رفتار سر سنگین باشه 

وگرنه با حجاب باشی آمار بدی رفتارای ناجور بازم همینطوره... 

این حرفای کلیشه ای ک حجاب ربطی به آزار و اذیت نداره همش بهونه س و الکیه 

بابا مانتوی منم اونقد کوتاه نبود که پایینه باسن بود

بعضیا جذابیتاشون بیشتر ب چشم میاد عزیزم😍

زیباییت زیاده بیشتر بپوشون خیال خودت راحتتره😘

قطعا شما اینقدر هستین ک با حجاب زیباتر دیده میشیم❤️