2777
2789
عنوان

کی حوصله دانشگاه داره🤮🤮🤮🤮

492 بازدید | 31 پست

پسرای هول ، 

دخترای پیک می

استاد ۸ صبحی که همیشه حاضری هارو چک میکنن

درس هایی که مفید نیست

غذاهای آشغال سلف 

بهترین سه ماه سال تموم شد و دانشگاه Ewe ترین چیزی که میتونم بهش فکر کنم

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش من یه دانشگاه آشغال و درب و داغون تو بدترین شهر کشور در بیام فقط برم از این خونه بقیه‌ش مهم نیست

دانشگاه با تصوراتت خیلی فرق داره

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
دانشگاه ازادی یاملی؟

صنعتی

دانشگاه با تصوراتت خیلی فرق داره

من هیچ تصوری از دانشگاه ندارم

غذاهاش گندیده باشه خوابگاه درب و داغون درسا سخت استادا سختگیر ... اصلا برام مهم نیست فقط دیگه نمیخوام تو این جهنم دره بمونم میخوام برم یه شهر دیگه دور شم

کاش زودتر این سه سال تموم شه