2777
2789

چند وقتی هست دوتا کتاب با موضوع موجودات ماورایی گرفتم حدود ده تا صفحه از یکیشو خوندم بعدشم ازونموقع گذاشتمش داخل کشو حدود یکی دوماه هست همش خواب موجودات ماورایی میبینم  ممکنه بخاطر این دوتاکتابه باشه!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی بود میگفت فیلم های ترسناک یا بعضا کتابها و نقاشی ها طلسم ازاد دارن

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
آره اصلا در مورد اینچیزا نباید زیاد تحقیق کنی و تو فکرش بری

منظورم اینه ممکنه بخاطر وجود این دوتا کتاب تو اتاقم باشع ک این خوابارو میبینم؟

تو فکرم کلا یا بدمشون ب کسی یا بندازم دور

نو 

چون داستان خوندی ذهنت درگیرش شده و رو خابی که دیدی تاثیر گذاشته 

من چند سال پیش کتاب طلسم و علوم غریبه رو داشتم و در اوج حماقت اونارو رو ورق وارد میکردم و مینوشتم 

قسم میخورم کم مونده بود روانی بشم خیلی پوست کلفت بودم 

بدش افتادم مریض شدم تا از یه سیدی برام در کتاب باز کردن گفته بود فوضولی کرده بگین سرک نکشه تو این کارا 

یه ابی هم داده بود خوردم 🤪

کتابا به ی زبان دیگ بوده ترجمه شدشو من دارم نمیدونم چرا حس میکنم اثرات کتاباس

احتمالش زیاده حتی اسم اونپموجودات رو هم نبتید بیاری و راجع بهشون کنجکاوی کنی فعلا. چهاقلو آیت الکرسی زیاد بخون کتاب هارو هم دیگه نخون بلین چی میشه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

نو چون داستان خوندی ذهنت درگیرش شده و رو خابی که دیدی تاثیر گذاشته من چند سال پیش کتاب طلسم و علوم غ ...

خودمم قبلا خیلی تو فکرشون بودم و راجبشون میخوندم کم کم داشتن وارد زندگیم میشدن ک ترسیدم دیگ دنبالش نرفتم این کتاباروهم ک گرفتم جرات خوندنشو نداشتم😂کلا بیست تا صفحشو خوندم 

احتمالش زیاده حتی اسم اونپموجودات رو هم نبتید بیاری و راجع بهشون کنجکاوی کنی فعلا. چهاقلو آیت الکرسی ...

اره شبا هفت بار سوره توحید و میخونم و ب هفت سمت فوت میکنم شبایی ک توحید بخونم دیگ خواب ترسناک نمیبینم ولی امان ازشبایی ک نخونم خیلی خوابای ترسناکی میبینم