2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم بستگی داره چیکار کرده باشه

اکس من لاشی بود بهم خیانت کرد با دخترا حرف میزد اذیتم میکرد بهم دروغ میگفت اشکمو درمیاورد بلاکش کردم

بعد چند ماه دنبال ایدیم بود که بهم پیام بده ایدیمو از رفیقم گرفت صبح بهم پیام داد گفت دنبال رابطه سالمم من عوض شدم بهم فرصت بده

اکس من لاشی بود بهم خیانت کرد با دخترا حرف میزد اذیتم میکرد بهم دروغ میگفت اشکمو درمیاورد بلاکش کردم ...

ادم لاشی درست نمیشه فوقش بتونه یه ماه خودشو کنترل کنه بعد دوباره به روال قبل برمیگرده

وقتی دوباره به دستت بیاره روز از نو روزی از نو

میشه برا سلامتی عشقم صلوات بفرستین حالش خوب نیست

ادم لاشی درست نمیشه فوقش بتونه یه ماه خودشو کنترل کنه بعد دوباره به روال قبل برمیگردهوقتی دوباره به ...

وقتی تو رابطه بودیم میگفت من قبلا لاشی بودم سر تو آدم شدم ولی خیانت کرد چند بار هم فهمیدم با دخترا حرف میزنه بروش که میاوردم میگفت یه فرصت دیگه بده ادم میشم من دوست دارم از اینجور حرفا ولی هیچوقت ادم نشد

وقتی تو رابطه بودیم میگفت من قبلا لاشی بودم سر تو آدم شدم ولی خیانت کرد چند بار هم فهمیدم با دخترا ح ...

خب پس دستش روعه برات

میشه برا سلامتی عشقم صلوات بفرستین حالش خوب نیست