2777
2789

من چند وقت پیش با یکی از دوستام بحث کردیم

و یجورایی کنتاک کردیم. نمیخوام بهش اشاره کنم ولی کاملا حق با من بود همه اینو گفتن. 

چند وقتی بود رفتارای زننده ازش میدیدم و تصمیم داشتم رابطم رو باهاش  خیلی کم کنم. 

ولی نمیخواستم طوری نشون بدم که متوجه باشه یجورایی ریز و سوسکی مثلا. چون یه شرایطی هست که اکثر کلاس های ما جمعیت کمه در حد چهار پنج نفر میشیم.

میخوام بدونم بنظرتون وقتی دیدمش باهاش اوکی رفتار کنم و سعی کنم بدون کدورت ازش فاصله بگیرم 

یا محلش ندم کلا و مهم نباشه؟ 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

باهاش حرف بزن سلام و....بکن

ولی دیگه صمیمی نشو

مثلاگفت بریم بیرون بگوکاردارم

و....

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه حالا یکمم در جریان بحثمون باشین اینجور شد که برگشت به من گفت نکنه شبیه زهرا شدی(کسیه که خیلی خوب در جریان همه چیش هست که چرا من از زهرا خانم بدم میاد و باهاش ارتباط ندارم) بعدم هرهر خندید

و گفت نمیدونستم انقدر بهت برمیخوره من شوخی کزدم باهات

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

عادی باش باهاش ولی ازش فاصله بگیر

همون عادی بودن رو نمیدونم چطوری باشم

چون عمرا صداش کنم یا بخوام بهش سلام بدم