سلام بچها خواهرم عید بدون دلیل با من قطع رابطه کرد البته رفته بود خونه داداشم موهاش رو رنگ کرده بود زن داداشم هم گفته بود این همش از من اسکی میره منم بهش گفتم تو که هزینه میکنی هر کاری میکنی تو خونه خودت بگن تا این تازه به دوران رسیده اینارو پشت سرت نگه اونم بخاطر همین حرف با من قهر کرد الان یهویی تحت تاثیر حرفای اون یکی خواهرم بهم زنگ زد ببنید چی بهش پیام دادم بنظرتون اشتباه کردم
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با همچین آدم سمی نه تنها باید دوری کرد بلکه باید از ریشه رابطتو باهاش قطع کنی
ازین آدمای بیخود تو هر خانواده ای پیدا میشه تنها راهشم قطع کامل با طرفه
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
چرا هممون فراموش کردیم ک هیچ تضمینی نیس شب بخابیم صب پا نشیم البته دور از جون همه و خانوادشون اگه ادم اینو فراموش نکنه ب هفت پشت غریبه ن بدی میکنه ن بی خبر میمونه چ برسه ب خاهر قدر بدونیم بقول کوجه بازار خاک بگیره انتن نمیده
درسته که از خانواده هم گاهی میرنجیم ولی من اعتقادم اینه ارزش خانواده خیلی بیشتر از این مسائله جای شما بودم این پیام رو نمیدادم و وانمود میکردم همه چی مثل سابقه
برای حفظ عزت نفستون همینکه وقتی خواهرتون فاصله گرفته شما پیگیرش نشدین تا وقتی خودش دوباره ارتباط رو شروع کرده کافی بوده محتاج عذرخواهی که نیستیم 🙃
تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴
تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤