2777
2789

بچه ها سلام  من از تسترس دارم میمیرم یعنی بخدا نمیتونم نفس بکشم...بیاید جمع شیم دور هم و باهم بازی رو نگاه کنیم نتیجه هرچی ک شد بشه...پرسپولیس همیشه بهترینه...نمیدونم چرا اما اصن امیدی ندارم  اما خدا هرچی بخد...شاید کمکمون کرد...

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم الان میاد بازی رو ببینیم ....😊😊😊😊

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

من که حالت تهوع گرفتم از استرس  

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
بچه ها گزارش بدین تلوزیون ما هروقت فوتبال داره شبکه سه قطع میشه    

منم ک نمبیخام نگا کنم..بخدا میترسم سکته رو بزنم...واااای عجب بازیه بد و مضخرفیه

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
خوشبحالت..من همسرم ی کیسه کش پرو هستش

وااای چه بد 😯😯😯😯

ماباهم می بینیم .موقع هایی ک میبره خیلی کیف میده 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥