2777
2789

سلام خانوما

من اول خارش داشتم و وقت دکتر رفتن نداشتم دوستم گفت پماد کلوتریمازول واژینال استفاده کن بعد از دوروز استفاده خارش خیلی کمتر شد بعد دیشب حواسم نبود دو مرتبه پماد واژینال زدم و خب پماد زیاد بود مقدارش داخل واژنم حالا از صبح که بیدار شدم دارم از سوزش شدید میمیرم انگاری که داخل واژنم سوخته باشه در اثر مقدار زیاد پماد 

چیکار کنم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر با ژیلت زدی بخاطر اونه اگرم نه ک حتما باکتری جمع شده. حتما حتما با صابون بشور بخاطر سولفتاش از بین میبره باکتری هارو. با شامپو بدن و اینا نشور. فقط با صابون 

چجوری عزیزم خونریزی هم دارم در حالیکه موعد پریودم نیست

چون رفته واژن دیگه اشکال نداره وقتی پماد زیادی باشه اینجوری میشه استرس نداشته باش هیچی با آب ، چه جوری میری حموم شستشو میکنی اون ناحیه رو همونجوری شستشو بده اونوقت هروقت پماد استفاده میکنی فرداش برو حمام 

عزیزم اگر با ژیلت زدی بخاطر اونه اگرم نه ک حتما باکتری جمع شده. حتما حتما با صابون بشور بخاطر سولفتا ...

خونریزی هم دارم از صبح در حالیکه موعد پریودم نیست 

نمی‌دونم این پماد زیادزدم چه بلایی سرم اومده

یه هفته قبل ژیلت زدم بعد خارش شروع شد پماد زدم خارش خوب شد ولی دیشب زیاد بود مقدار پماد اشتباه دوبار زدم از صبح این بلاها سرم اومده