الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
همیشه یه راهی هست به خدا توکل کن و از وحدانیتش طلب حاجت کن
برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های اعجاز و ایجاد خداوند وصل بشین و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله
ولی الان درون یه چاله هستی که کامل بیرون رو میبینی .
بازم تعبیر خوبی نبود واسه خودکشی حقش ادا نشد
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
لطفا این کارو نکن....به خاطر خودت نمیگم اطرافیانت نابود میشن....دو هفته ایه یکی از عزیزامون خودکشی کرده مادرش حالش خیلی خرابه...هممون حالمون خرابه....تاثیر بدی که رو اطرافیان میزاره خیلی شدیده...من خودم خیلی افسرده هستم و قصد این کارو داشتم اما بعد این اتفاقا مطلقا مطلقا پشیمون شدمو این کارو نمیکنم...اگر میخای خودتو زجر بدی و تنبیه کنی زندگی کن...چون با مرگت بقیه رو زجر میدی...در ضمن گناه هلی خیلی بزرگیه..تو این دو هفته به خوابمون نیومده... عجیبه