2777
2789

من تقریبا ۹۹ درصد سیسمونی رو انلاین خریدم حوصله بازار رفتن و گشتن و قیمت گرفتن و اینارو ندارم بخاطر همین

الان میشه چندتا پیج یا سایت معرفی کنین برا لباس؟ حس میکنم به اندازه نخریدم هنوز

پارسی مزون اونم اگه لاغری .غیر از این هر بار نتی خرید کردم رفت تو پاچم 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا شکرت که امروز ازت پرسیدم یعنی کسی مثل من هست همه چیشو آنلاین بخره :) جواب دادی

من تو دیججججی کالا دیدگاه میخونم ،تو تررررب سرچ میکنم ،تو اسنپ هم چک میکنم بعد سفارش میدم ،امروز یه سه چرخه واسه خواهرزادم خریدم همه کفتن عجب خرید توپی کردی

الهی مرا آن ده که آن به ... 

خدایا شکرت که امروز ازت پرسیدم یعنی کسی مثل من هست همه چیشو آنلاین بخره :) جواب دادیمن تو دیججججی کا ...

عزیزممم🥹

والا کی حوصله داره بره بازارو پاساژارو متر کنه 

انلاین شاپا اکثرا هم چون هزینه اجاره و اینا ندارن ارزون ترن

من بیشتر تو باسلام و اینستا میگردم برا خرید

الان شما پیجی سایتی چیزی میشناسین برا لباس بچه که قیمت مناسب باشه؟

واسه بچه اول لباس ارزون بخر ولی خب جوری نباشه بچه ازیت بشه توش چون همش در حال رشده نهایت از یه لباس ...

مرسی عزیزم از نظرتون🌹

پیجی یا سایتی میشناسین معرفی کنین بهم که قیمتاش متناسب باشه؟

عزیزممم🥹والا کی حوصله داره بره بازارو پاساژارو متر کنه انلاین شاپا اکثرا هم چون هزینه اجاره و اینا ...

خواهرم خیلی وارده باید از اون بپرسم به شما بگم ،از با سلام هم دیدم خرید میکنه ولی میدونم سایتهای خاصی رو میشناسه که قیمت مناسب میدن ،فردا اگر یادتون بود یادآوری کنید ازش بپرسم 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

مرسی عزیزم از نظرتون🌹پیجی یا سایتی میشناسین معرفی کنین بهم که قیمتاش متناسب باشه؟

فدات گلم تو دی جی  نگاه کنید تو ترب همون مارکو سرچ کنید قیمتای بهترش میاد خرید کنید معمولا سایتا همه جنساشونو قیمت خوب نمیدن من چون کارم طراحی سایته زیاد دیدم مثلا میان نصف محصولاتو قیمت مناسب میدن نصف دیگرو خیلی بالا مشتری دوبار ک قیمت مناسب بخره اعتماد میکنه چشم بسته خرید میکنه میره تو پاچش