2777
2789
عنوان

مریم گلی 96 . به شما هیچ ربطی نداره من چه تاپیکی میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4132 بازدید | 174 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقت کردین تبلیغ دیجی تو هرصفحه داره میاد عجیبه😮😮😮😮😮

مابدو دیجی بدو . یوقت عقب نمونی دیییجججی😂😂😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
😲😲😲این اخریه چی بود گفتی 😂😂😂😂😂😂

فرستادم....امضات😊

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....

ایشون با مریم گلی کار داره همه ایجا هستیم جز خوده مورد، ملت همیشه درصحنه خخخخخخ

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
من صبح زود تاپیک زدم که بچم مریضه به معلمش پیام بدم بهتره یا زنگ بزنم .  خب واقعا برام سوال شد ...

عزیزم آدم با یه علامه ی دهر اینطوری حرف نمیزنه که!!

حالا پروفایل مریم گلی رو بفرست یکم راهنماییش کنیم  

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
من صبح زود تاپیک زدم که بچم مریضه به معلمش پیام بدم بهتره یا زنگ بزنم .  خب واقعا برام سوال شد ...

همین؟چون گفته این چه تاپیکیه با عصبانیت اومدی براش تاپیک زدی؟ما فکر کردیم حتما سخت بهت توهین کرده که اینجوری میکنی

این وسط دیجی کالا چی میگه.مگه چیشده؟

منم خواستم این بنویسم شما نوشتی 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

استارتر شماداری حرص میخوری ناراحتی من ازدست دیجی کالاوبچه ها دارم هرهر میخندم ببخشید😂😂😂😂😂😂بیخیال.این کاربرای تازه واردو وللش.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊