2789
اسمش چیع نادر🤣🤣🤣🤣من که تویه ساختمونم هرچی میشه میدوع میگه از اونا فقط خوشیشونو به من میگه

واقعا خوب اینه بده میدونی یعد براتون نقطه ضعف میشه ما حتی از خانواده همدیگه پیش اون یکی خانواده حرفی نمیزنیم چه برسه به خودمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون اگ بهم بزنم همه میگن این دختره یه مشکل داشت پسره ولش کرد رفت نمیگن خودش بهم زدمن حتی عقدم نیستمو ...

ببخشید ببخشید اما گوه تو مردمی که طرز فکرشون اینه دختره باید بسوزه تو زندگی که بقیه نگن دختره مشکل داشت

بابا ول کن تو برا خودت زندگی کن چیکار مردم داری

همین مردم تو همه خوشی و ناخوشیت بودن و یاری رسوندن که الان حرفشون برات مهم باشه

جهنم برا خودت درس کنی تا مردم حرف نزنن

این مردم بهشتم بهشون بدی که با هم زندگی کنین توش آخرش حرف دارن واسه گفتن

کلا از آدمی که قهرتو اصلا حساب نمیکنه و توجه نمیکنه فرار کن چون نشونه ی چیزای خیلی بدیهالبته درصورتی ...

اره من هر چی بگم سریع ب خانوادش میگ😢

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
چون اگ بهم بزنم همه میگن این دختره یه مشکل داشت پسره ولش کرد رفت نمیگن خودش بهم زدمن حتی عقدم نیستمو ...

😐😐😐😐

تو خوشبختترین آدم زمین شو فقط فحش و حرفه که از زمین و زمان میاد سمتت پس یه وقت خوشبخت نشیا خب؟ 

بعدا مشکلی واست پیش اومد این مردم میان درستش کنن؟؟؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ازدواج دومته؟

ن بابا

ازدواج نکردم هنوز

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
ببخشید ببخشید اما گوه تو مردمی که طرز فکرشون اینه دختره باید بسوزه تو زندگی که بقیه نگن دختره مشکل د ...

چه ادمایی که به خاطر حرف مردم خودشون بدبخت نکردن ولی بازم بعد چند سال به همون نتیجه  اول رسیدن اما حیف که نیمی از عمرشون و جوونیشون رفته

اخه تاپیکای اولت

اکانت مال یکی دیگ بود

من با این هنوز عقدم نکردم

اونوقت بعدا نیای بگی چرا آدم حسابم نمیکنه

هرکار دوست داری بکن

مگه محتاج این عتیقه هایی که نمیخوای ولشون کنی یه وقت نگن دختره مشکل داشت

پسر ریخته

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اونوقت بعدا نیای بگی چرا آدم حسابم نمیکنههرکار دوست داری بکنمگه محتاج این عتیقه هایی که نمیخوای ولشو ...

میشه درخاست بدی یکم حرف بزنیم🥺

اخه من هیچوقت با کسی نبودم نمیدونم چیکار کنم 

میشه درخاست بدی یکم حرف بزنیم🥺اخه من هیچوقت با کسی نبودم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم شاید نتونم خوب کمکت کنم

من کیس مناسبی برای درد و دل نیستم

مشاور و روانشناسم نیستم حالا شاید تا حدودی یه چیزایی بدونم از روانشناسی ولی رواشناس نیستم

عزیزم شاید نتونم خوب کمکت کنممن کیس مناسبی برای درد و دل نیستممشاور و روانشناسم نیستم حالا شاید تا ح ...

باش ممنونم

چه بهانه مسخره ای

تو ک‌اینجور بودی خب عقد میکردی از اول

وقتی نانزدی و هیچی برات فرق نداره