2777
2789
عنوان

موش خونمو به گند کشیده😭

879 بازدید | 71 پست

سلام من حدودا ۱۱ روز خونه نبودم

اومدم خونه دیدم تو رخت خوابها فضله موشه سریع رفتم دوتا چسب موش کتابی با پفک گرفتم با دستکش گذاشتم تو اتاق ولی تا الان نگرفته

امروز ام رفتم سراغ کابینت ها دیدم زیر سینک پرررر فضله موش بود لوله سیفون ام جوییده بود، همه رو تمیز و ضدعفونی کردم با وایتکس و مطمئنم تو آشپزخونه نیست

زیر سینک صابون و پودرموبر و گِل سر ام بوده اونارم خورده، بنظرتون ممکنه اونارو خورده باشه بعد الان مرده باشه؟ 

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ناقل میکروبن و اصلا نمیرن ما پارسال اسباب کشی کردیم تاپیکای اولم هس

یه پسر ۵ ساله دارم همش دستش تو دهنشه بخدا اینقدر میترسم حد نداره...

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

موش واجبی خور🤧😂

هفت هشت تا بخر همه جا بزار. گوشه ها باید بزاری نه وسط خونه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

خیلی کثیفن مریضی انتقال میدن

زنگ بزنی آتش نشانی میان میگیرنش البته اگه لونش رو پیدا کنی😁

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نه فقط یه کم ضد عفونی شده معدش😁😁😁😁موش چیزی که به ضررش باشه نمیخوره بگرد لونشو پیدا کن از کجا اوم ...

حس میکنم از پنجره آشپزخونه اومده چون همیشه باز بود 

م شا خیلی باهوش شدن جدیدا رو چسب و تله نمیرن

برو سم فروشی یه قرصای سبزی هست میریزی تو خونه میخوره ی جایی میمیره

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
موش واجبی خور🤧😂هفت هشت تا بخر همه جا بزار. گوشه ها باید بزاری نه وسط خونه

تقریبا زیر کمد گذاشتم ولی نصفش بیرونه اون یکی ام رو فرش جای بازه واسه همون نگرفته؟

خیلی کثیفن مریضی انتقال میدنزنگ بزنی آتش نشانی میان میگیرنش البته اگه لونش رو پیدا کنی😁

لونه نداره شوهرمم زنگ نمیزنه حالا خودم باید فردا بذم تو اتاق شکار موش🥲

اول ببینین از کجا موش میاد.

از لوله بخاری ای حیاطی فاضلابی سوراخی جایی. 

بعدم برای گرفتنش کنار دیوار و کابینت کلا قسمت های گوشه خونه تله موش بزارین روشم یه گردو بزارین. 

تو مواقع تاریکی و شب و سکوت فعالیتشون بیشتره و اون موقع راحتر میشه گرفت.