2777
2789
عنوان

حسرت پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید هزینه انصراف بدی که سر به فلک کشیده اول هوشبری رو تموم کن بعد برو کنکور بده

بیهوشی دوست دارم رشته قشنگیه 

کلا از درس خوندن خوشم میاد 

اما 

دیگه سنم می‌ره بالا ارزش نداره تخصص هم هست

سعی میکنم ولی واقعاااا ناامیدم

منم خیلی ناامید بودم سر کنکور زیاد گریه میکردم بعضی روزا توان درس خوندن نداشتم 

با این کارا روح و روانم خسته کردم 

تو نهایت تلاشت کن به درستی قطعا موفق میشی 

آرامش خیلی مهمه توی درس 

واقعا حسرت خاصی نداره درساش بشدت سنگینه و نزدیک ۶ سال باید با ببخشید چس تومن حقوق به معنای واقعی حمالی کنی شدیددددد بی خوابی شدیدددددد وگرنه اگه رشته خیلی خوبی بود اینهمه خودکشی نداشتیم توش در ضمن رشتتون که خیلی خوبه و اگه میخواید کنکور برید و انتخاب رشته کنید باید بالای ۵۰۰ میلیون غرامت بدین به دانشگاه برای انصراف 

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بیهوشی دوست دارم رشته قشنگیه کلا از درس خوندن خوشم میاد اما دیگه سنم می‌ره بالا ارزش نداره تخصص هم ه ...

یجور گفتی سنم میره بالا انگار پنجاه سالته

پزشک سی ساله چه فرقی با سی و پنج ساله داره اخه

واقعا حسرت خاصی نداره درساش بشدت سنگینه و نزدیک ۶ سال باید با ببخشید چس تومن حقوق به معنای واقعی حما ...

من ترم ۳ هستم 

میدونم درساش سنگینه 

اما نمیدونم خیلی دوست دارم 

هم سوییت خودم پزشکی هستن از نزدیک دیدمشون اما دل زده نمیشم

من ترم ۳ هستم میدونم درساش سنگینه اما نمیدونم خیلی دوست دارم هم سوییت خودم پزشکی هستن از نزدیک دیدمش ...

اگه خیلی دوست داری بخون خب ولی به فکر آینده هم باش فقط درساش نیست شیفت های سنگینش و هزینه انصراف هم هست 

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️