2777
2789

مشکل من اینه من یک جایی مدیر هستم که همه آقا هستن واگه بفهمن قطعا ممکنه اذیتم کنن تا مجبور بشم 

کارشون غیر قانونی جلو ببرم یا...

چند مدت پیش

رفتم دانشگاه  گربه چسبد به پام اینقدر خودم خوردم تا چندین شب خوابش می‌دیدم 

مشکل الآنم 

حالا هر جا بیرون می خوام برم اصلا نمی تونم کنترول کنم خودمو سریع فرار میکنم یا جیغ میزنم گربه میبنم اصلا قبلا میترسیدم ولی از کنارم رد میشد به من نمی‌چسبد نمی‌دونم چیکار کنم میترسم خودم کنترول نکن

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی ب مدیر بودنت داشت؟؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

منم حالم بد میشه میبینمشون

در حد من یا کنترول می تونی کنی ؟

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

در حد من یا کنترول می تونی کنی ؟

نه جیغ میزنم نزدیکم بشه. فوبیا دارم. فرقی نداره کجا باشم نزدیکم بشه چندشم میشه و جیغ میزنم. البته سگ نه فقط اون یکی 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

چ ربطی ب مدیر بودنت داشت؟؟

خب  وقتی یک مدیر خانم از یک چیزی بترسه و بیشتر کارکنان مرد باشم فضا مردونه باشه سعی میکنن یک اذیتی کنم که زهر چشم از خانمه داشته باشن

نه جیغ میزنم نزدیکم بشه. فوبیا دارم. فرقی نداره کجا باشم نزدیکم بشه چندشم میشه و جیغ میزنم. البته سگ ...

خب بیرون اینا میری باغ وپارک  ؟

همسرت با این موضوع اروکیه؟

بنظرت به نامزدم بگم من خیلی میترسم

برای بگی دیگه فوبیا دست خودت ک نیست 

ولی من عاشق گربه ها ام 

میبینمشون تا نگیرم نچلونم بیخیال نمیشم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خب وقتی یک مدیر خانم از یک چیزی بترسه و بیشتر کارکنان مرد باشم فضا مردونه باشه سعی میکنن یک اذیتی ک ...

مگه تو محیط بازه محل کارت؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب بیرون اینا میری باغ وپارک ؟همسرت با این موضوع اروکیه؟بنظرت به نامزدم بگم من خیلی میترسم

اونم بدش میاد . آره بگو. آخه چیز عجیبی نیست. میلیون ها زن در جهان از سوسک میترسن فوبیاش رو دارن مگه زشته؟! اتفاقا خیلی هم طبیعیه