2777
2789

کسی تجربه داشته؟ من تجربه خوبی از رفتن پیش روانپزشک ندارم. به نظرتون علائمم رو بگم یا بگم فکر می کنم ADHD دارم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه علائمی داری؟اگه دوس داری بگومنم فک میکنم دارم و کلا تو روند زندگیم یسری مشکل برام بوجود آورده

وحشتناک مشکل تمرکز دارم. یعنی یه جمله می خونم گاهی برمیگردم کلمه قبلی رو دوباره چک می کنم. توی ذهنم نمی مونه. و مشکل کنترل احساسات. اضطراب شدید. یه تست آنلاین هم اینجا یکی معرفی کرد مال انجمن adhd همچین چیزی. امتیازم بالاتر از نرمال بود.

وحشتناک مشکل تمرکز دارم. یعنی یه جمله می خونم گاهی برمیگردم کلمه قبلی رو دوباره چک می کنم. توی ذهنم ...

من بیشتر نقص توجه دارم

اینایی که گفتی همیشگیه؟ چون به علت مشکلات میشه یه مدت مثلا چندماه آدم اینطوری شه

به نظرم اول با یه روانشناس صحبت کن

من بیشتر نقص توجه دارماینایی که گفتی همیشگیه؟ چون به علت مشکلات میشه یه مدت مثلا چندماه آدم اینطوری ...

آره. فقط میگن ADHD از بچگی باید وجود داشته باشه. من مشکل توجه و تمرکز توی مدرسه نداشتم.