من اینجا اولین باره می بینم یعضی ها میگن غذای توی یخچال مونده رو نمی خورند یا برنج رو توی یخچال نگه نمی دارند. شما با بقیه غذا چی کار می کنید؟ مگه یخچال برای نگهداری غذا نیست؟
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من همیشه میذارم یخچال یا فریزر و تا وقتی اون غذا هست غذای جدید درست نمیکنم. فقط برای پسرم غذا درست میکنم.
البته برنج بیشتر از سه روز نباید توی یخچال بمونه. ولی بقیه چیزا رو چرا دور بریزم؟ این همه آدم گرسنه روی کره ی زمین هست بعد من غذای به اون خوبی رو بریزم دور چون یخچال نباید بره؟
تو بگو یدونه برنج.....................اصلا دور نمیریزم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......