2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیپس و پفک و ساندویچ هم حذف ینی؟؟

ای خدااااا من طاقت ندارم😂

البته جدا از شوخی چند ماهه پیتزا نخوردم و اگه خدا بخواد قراره چیپس و پفک رو کم کنم به جاش میوه خشک و آجیل و خوراکی های اورگانیک بخورم ولی حذف اینا غیر ممکنه😂روانپزشکم میگفت تنها دلخوشیت توی این زندگی چیپس و پفکه بعد تو میگی اینا ضرر داره؟ بخور نوش جونت😂😂😂😂😂

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

ای خدااااا من طاقت ندارم😂البته جدا از شوخی چند ماهه پیتزا نخوردم و اگه خدا بخواد قراره چیپس و پفک ر ...

واقعا نمیشه حذف کرد

من الان سرما خوردم گلوم درد میکنه اما یه سوپر چیپس گنده خوردم.

پیتزا و ساندویچ نخورم دیگه انگیزه ای برای زندگی ندارم😂😂

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
واقعا نمیشه حذف کردمن الان سرما خوردم گلوم درد میکنه اما یه سوپر چیپس گنده خوردم.پیتزا و ساندویچ نخو ...

نوش جونت عزیزم ولی باید سعی کنیم با خوراکی های سالم و خوشمزه مصرف این عزیزان رو کم کنیم😁

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘