2777
2789

ما شاتل بودیم سالها خدایی خوب بود جشنواره داشت تخفیف داشت ، خر شدیم رفتیم فیبر نوری مخابرات،  اعصاب برام نمونده، نه پیگیری میکنن نه جشنواره داره هیچی

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
ما شاتل بودیم سالها خدایی خوب بود جشنواره داشت تخفیف داشت ، خر شدیم رفتیم فیبر نوری مخابرات، اعصاب ...

ببخشید هی تاپیکم پاک میشد بار اول فکر کردم خودم پاک کردم نمیدونم چشه😑

اره تازگیا زنگ زده بودم مخابرات داشت پیشنهاد میکرد فیبر نوری بگیریم ولی شاتل باید گرون تر از مخابرات باشه دیگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید هی تاپیکم پاک میشد بار اول فکر کردم خودم پاک کردم نمیدونم چشه😑اره تازگیا زنگ زده بودم مخابرا ...

نه قیمت ها فرق نداره ولی فیبر نوری گرون چون باید براش یه مودم دیگه بخری واسه ما کلش ۴ میلیون دراومد که ماهانه رو قبض تلفن پرداخت میکنیم ، این ۴ تومن تسویه بشه من برمیگردم شاتل 

نه قیمت ها فرق نداره ولی فیبر نوری گرون چون باید براش یه مودم دیگه بخری واسه ما کلش ۴ میلیون دراومد ...

چه خوب من فکر می کردم مخابرات ارزون ترین باشه 

شما چرا از فیبر نوری راضی نیستید؟

چه خوب من فکر می کردم مخابرات ارزون ترین باشه شما چرا از فیبر نوری راضی نیستید؟

چون پول اضافه بود ، فیبر یا غیر فیبر با فیلرشکن سرعت میاد پایین، خوب چرا پول اضافه بدم ،منکه یکسره فیلرشکن روشن میکنم