2777
2789
عنوان

تنها ترین ادم روی زمین منم

382 بازدید | 29 پست

تنها ترین منم که هیچ کسی حواسش بهم نیست فک میکنن تامین کردن  لباس و خوراک زندگیه خسته ام از بس جلو بقیه نشون دادم زندگیم خوبه کاش زندگی اونی بود که میخواستم هر چی میرم رو به جلو زندگی برام سخت تر میشه

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

لعنت به تولید مثل بدون تامین خواسته های اون فرزند گلمم 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سن و سالت گذشه ک ولش کن دنیا همینه اگرم جونی مها جرت کن

زندگی من مودیه ی روز توپ توپم ی روز پنچرم غصه ام از اینه که چرا همش خوب نیست

چقدر منییییییییییییییییییییییییییییییی

ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697         کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.
لعنت به تولید مثل بدون تامین خواسته های اون فرزند گلمم

تمام خواسته ام تامین میشه اما با منت و با فحش دادن بهم همه کار برام میکنن هااا اما شبی گاو نه من شیر ده هستن

خدایی داغون تر از تو ام هستاااا 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

حتی اگر بهترین پدر و مادر و عاشق ترین یار رو داشته باشه حقیقت اینه که تنهایی جانم

از ابتدا تا انتها تنهاییم... گاهی من در جمع دوستان صمیمیم هستم و میخندیم اما یهو حس غربت شدیدی می گیرم

طبیعیه ادمیزاد منحصر به فرده

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

خب تا بوده همین بوده مثه اینکه بگی چرا همه فصل های سال بهار نیست نمیشه که آدم با غم و اندوهی رشد می‌کنه بزرگ میشه با روزهای خوب حالش خوبه و امیدش بیشتر میشه  برای همه آدمها همینه به روز خوب یه روز نه بد انشالله تنت سالم باشه این که حالا یه روز فازت غمت و.. دختر بیخیال انشالله انسان تا آخر عمرش تن و عقل سالمی داشته باشه 

حتی اگر بهترین پدر و مادر و عاشق ترین یار رو داشته باشه حقیقت اینه که تنهایی جانماز ابتدا تا انتها ت ...

لعنت به ادم بد زبون لعنت به ادم منفعت طلب