خواهش میکنم نه بگید اسکیزوفرنی داری وتوهم میزنی نه اینکه بگید دروغ میگید وفلان اگه میخواید بدتر اعصابمو بهم بریزید خواهشا نیاید کسی اگه تجربه ای داشته کمکم کنه ...من ده شبه مواقعی ک تنهام. شوهرم شبا سرکاره میخوابم اما بعدش بااینکه خواب عمیقم دقیقا جایی ک چشمم میفته حشرات بد شکل وحشتناکی میبینم بعضیاشون شکل عنکبوتن بعضی رتیل بعضی وقتا شکل دود دقیقا تا چراغ خاموشه حتی نزدیکشم برم هستن وقتی چراغ روشن شد کلا نیست نابود میشن اما تاصبح این حدااقل چندبار تکرارمیشه قرآنم بالای سرم میذارم ولی فایده ای نداره دیگه عقلم قد نمیده چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چند سال می دیدم. اولش خیلی زشت بودند بعد کوچیک تر شدند. عنکبوت و رتیل بودند. بعد از یه استرس خیلی شدید اینطوری شدم. دقیقا مثل شما وقتی برق و روشن می کردم ناپدید می شد. خدا رو شکر تموم شد.