2777
2789
عنوان

یه مدته وقتی فیلم میبینم

169 بازدید | 16 پست

دیگه نمیتونم مث قبل فق لذت ببرم

امروز توفیق اجباریو دیدم بعد کل فیلم فقط داشتم میپرسیدم خب الان نقش این نیوشا ضیغمی چیه الان

اصن چرا اسم این و زن گلزار باید سیمین باشه

چرا اون شب خونه گلزار خوابید هیچ اتفاقی نیفتاد

چرا فیلم رو یه جا تمرکز نمیکنه

اینا که جدا شدن چیجوری زن حامله بوده از قبل

چرا اینجوری شدممم😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا فیلم های ایرانی خیلی قشنگ هم داریم بگویید چه سبک و ژانری دوست دارید همینجا دوستان کلی فیلم وس ...

نه منکر فیلمای خوب هم نیستم اما یه مدتی‌یه فیلمارو همراه نقد میخونم و واقعا یه عالمه سوال میاد تو ذهنم

فیلمای خوب هم زیاد دیدم اما بنظرم بعضیاشون واقعا انسجام ندارن اینگار فقط یه تیکه گذران از زندگی رو گرفتن رفتن  نه محتوایی نه هدفی  نه طنز مشهودی

نه منکر فیلمای خوب هم نیستم اما یه مدتی‌یه فیلمارو همراه نقد میخونم و واقعا یه عالمه سوال میاد تو ذه ...

به خاطر نویسندگی ضعیف فیلمه.

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود.
بهتره فیلم‌های قدیمی رو که ندیدید ببینید چون محتوای خوبی دارن من که خودم انیمیشن و برنامه کودک رو تر ...

اینم فک کنم مال دهه ۸۰ بود  جدید نبودش

ولی الانی‌ها که واااقعا فیلم خوب خیلی سخت توش پیدا میشه راس میگین

اصن فیلمی که نیوشا ضیغمی روش زده رو نباید میدیدم🤦‍♀️

ولی یک فیلم با بازی زنده یاد خسرو شکیبایی دیدم هنوز رو مخمه دخترش با یکی درگیر میشه ویقه اش رو از جلو میگیره از پشت بهش چاقو میزنن هر کاری کردن نتونستن بی‌گناهی دخترش رو ثابت کنن آخه چه قضاوتی بود اونجا؟

ندیدم تا حالا🧐 باید فیلمای آقای شکیبایی رو نگاه بندازم ببینم پیدا میکنم

خسرو شکیبایی وفاطمه گودرزی زن وشوهر بودن وشیمیایی خیلی بدی بود.