2777
2789

سلام شب تون بخیر 

دوستان بنظرتون اگر بر فرض با مردی که میخوام باهاش ازدواج کنم بگم مراسم عروسی نمیخوام 

ولی مثلا به جاش یه مراسم عقد خوب 

و یه قسمتی از پول رو بدیم به افراد نیازمند 

پرو میشع؟

یا نثلا میگه این دختر مثل بقیع دخترا نیست 

پس هر چی بگم کوتاه میاد ؟

میدونید دوست ندارم خودش و خانواده ش بگن این که بدون مراسم اومد خونه ش 

پس چیزای دیگه م کوتاه میاد 

یا مثلا بگن برای خودش ارزش قائل نیست 

نظر شما چیه

ممکنه بعدا دلت بخواد عروسی میگرفتی بنظرم بگیر نیازمندو بعد ازدواجم میشه کمکش کرد حتی ساده عروسی بگیر وقتی تو جشن باشی میفهمی تصمیمت درست بوده بعدم اگه نیازای ضروری که همه دخترا دارن رو نخوای ممکنه مرد فکر کنه خیلی خودکم بینی و سواستفاده کنه

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کنار کمک به نیازمند بگو به جاش چند تا تیکه طلا هم بگیریم برا خودم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

ببینم عزیزم درسته کمک به نیازمند خیلی خوبه ولی اغلب مردان اول ازدواج هر جوری شما رو ببینند تا آخر همونطوری باهاتون رفتار می کنن ممکنه تا آخر عمر برات ارزش قائل نشه 

Im bad girl......
اره.جشنتو‌بگیر.ولی اگ‌واقعا دوس نداری جشن بگیری و اگ به نیاز مند کمک کنین واقعا خیلی خوبه

من کلا دوست ندارم تو فضاهای پر استرس قرار بگیرم 

و خب بنظرم این قشنگه که زندگی رو با کار خیر شروع کنی 

مثلا یه شب همه کار میکنی بعد کلی آدم 

حالا یه مشکلی پیش بیاد 

یا مثلا فردای عروسی میگن شام ش این بود 

لباس ش این بود 

منم مجردم.و شخصا اصلا علاقه ای به گرفتن مراسمه عروسیه آنچنانی ندارم.اما بنظرم یه مراسم کوچولو نیازه،چون بعدا حتما حسرتشو میخوری...که چرا مثلا لباس عروس نپوشیدی،ارایشگاهی که دوست داشتی نرفتی،البوم و عکسای عاشقانه با همسرت نداریم از این قبیل...

من کلا نمیخاستم عروسی بگیرم ولی همسرم دوست داشت ی جشن درحد ۳۰۰ نفر تو تالار گرفتیم زیاد شلوغش نکردیم ولی خب شامو کیکو میوه و پزیرایی تمیزی داشتیم خودم زیاد از لباسو ارایشمو دی.جی راضی،نبودم ولی هرچی بود گذشت الانم خوشحالم ک گرفتم حتما بگیر حتی اگه جشن کوچیک

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

در ضمن اگه خواستی به کسی کمک کنی که واقعا نیاز داره من یه خانواده رو معرفی کنم بهت

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
ممکنه بعدا دلت بخواد عروسی میگرفتی بنظرم بگیر نیازمندو بعد ازدواجم میشه کمکش کرد حتی ساده عروسی بگیر ...

نمیدونم

شاید یه زمانی پشیمون بشم 

ولی حس می‌کنم یه شبه همه چیز تموم بشه 

یه جوریه برام 

منم دقیقا میگم اگر مثلا بگه این دختر اعتماد بنفس نداره

یا چی دیگه

من کلا نمیخاستم عروسی بگیرم ولی همسرم دوست داشت ی جشن درحد ۳۰۰ نفر تو تالار گرفتیم زیاد شلوغش نکردیم ...

خوشبخت بشی 

منم میگم مثلا در حد 200 نفر اینا خوبه که همون مراسم عقد باشع

خوشبخت بشی منم میگم مثلا در حد 200 نفر اینا خوبه که همون مراسم عقد باشع

ولی خب لباس سفید بپوش تو عقدت چون لباس سفید چیز دیگس رنگی نپوش اگ هم میخای رنگی باشه لاقل نباتی خیلی روشن ینی مثل عروس ارایشت کنن و تاجو تور ک تو دلت نمونه 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .