2777
2789
عنوان

درس و کنکور بعد از چندسال

76 بازدید | 7 پست

بچه ها من قبلا چندتا تاپیک داشتم اگر خونده باشید سی و یک سالمه و شونزده ساله ازدواج کردم کلی مشکل و افسردگی داشتم که خدا رو شکر سرمو گرم درس کردم وادامه دادم دیپلم گرفتم الان می‌خوام دیپلم تجربی بگیرم و کنکور بدم اما کسی هست بتونه کمکم کنه تاپیکا رو که می‌خوندم گروه تلگرامی داشتن و رفع اشکال و اینا ، خلاصه هر چیزی که بتونه کمکم کنه گاهی رفع اشکال نیاز دارم گاهی انگیزه 

توروخدا اگر از هر راهی میتونید کمکم کنید 

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه💙🧡

من دبیرم و این پیج تدریس من هست من به سوالات شما در زمینه شیمی و فیزیک و مشاوره درسی پاسخ میدم و اینکارو رایگان واستون انجام میدم🤍🌸phizoshim_teacher

پیج رو فالو داشته باشید و در دایرکت سوالتونو بپرسید🌹

من رتبه دو هزار تجربی سال ۹۸ و فارغ التحصیل از دانشگاه اصفهان هستم

با شروع فعالیت به افراد پیج کتاب کمک درسی کنکور به انتخاب خودشون هدیه داده میشه😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه💙🧡من دبیرم و این پیج تدریس من هست من به سوالات شما در زمینه شیمی و فی ...

عزیزم کانال تون توی تلگرامه؟ بالا نمیاد 

ممکن من رو اد کنید 

۰۹۱۸۴۰۴۵۹۸۱

عزیزم کانال تون توی تلگرامه؟ بالا نمیاد ممکن من رو اد کنید ۰۹۱۸۴۰۴۵۹۸۱

اگر هم خواستی کتاب با قیمت مناسب بخری من تعدادی کتاب نو و از مطرح ترین های کنکور دارم هم جزوه های مدرسین مطرح هم کتاب کنکوری با تخفیف براتون حسابشون میکنم و از لحاظ مالی خیلی بصرفه میشه براتون تا اینکه بخواین از بازار بخرین