2777
2789

نتیجه گرفتن ؟؟

من میخام شروع کنم اما میگم اگه بی فایده باشه چی 

از طرفی میترسم بلایی سرم بیاد انقد ک ترسناک تعریف میکنن 

تجربه داشتین؟

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

وا سوره قرآنه دیگه

اتفاقا اینقدر محتواش قشنگه

بشین اصلا مثل ی کتاب معمولی بخونش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا سوره قرآنه دیگهاتفاقا اینقدر محتواش قشنگهبشین اصلا مثل ی کتاب معمولی بخونش

آخه میگن باید نیت کنید بعد که بخونید اجنه میان اذیت میکنن😐😐

آیه ها ی قران ترسناک نیستن هیچ وقت هم به کسی اسیب نمیزنن یه سری توهم زیاد میزنن

😂😂😂

خلاصه که خدا رحم کنه بهم 

آخه میگن باید نیت کنید بعد که بخونید اجنه میان اذیت میکنن😐😐

کی میگه؟؟؟

خانم سوره قرآنه. برای هدایت و رشد ماست

اجنه چیکار دارن آخه!!!

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

کی میگه؟؟؟خانم سوره قرآنه. برای هدایت و رشد ماستاجنه چیکار دارن آخه!!!

همین تاپیک های نی نی سایت تو گوگل بزنید هست 

من والا بخاطر همین که اینجوری میگن شک میکنم 

من صوتشو تو خونه میذاشتم کنارش نماز شبم میخوندم مامانم میگفت وقتی می‌ذاری میترسم ولی تقریبا بعد ده ر ...

یعنی واقعا باطل میکنه جادو رو ؟؟ شما از کجا فهمیدین مشکلتون حل شده؟

یعنی واقعا باطل میکنه جادو رو ؟؟ شما از کجا فهمیدین مشکلتون حل شده؟

ببین من برای باطل سحر انجام ندادم 

برای ثواب زیادش میذاشتم و اینکه نماز شبم میخوندم 

خب مشکلمون عیان بود دیگه متوجه رفعش می‌شدیم 

همین تاپیک های نی نی سایت تو گوگل بزنید هست من والا بخاطر همین که اینجوری میگن شک میکنم

اینجا مگه مرجع شماس؟

مگه آدم های مومن و صالح نوشتن؟

شما خودت باسوادی دیگه میدونی قرآن برای چی نازل شده این حرفها چیه آخه توقرن ۲۱ هستیم

ببین من برای باطل سحر انجام ندادم برای ثواب زیادش میذاشتم و اینکه نماز شبم میخوندم خب مشکلمون عیان ب ...

آها ممنون چ جالب 

اینجا مگه مرجع شماس؟مگه آدم های مومن و صالح نوشتن؟شما خودت باسوادی دیگه میدونی قرآن برای چی نازل شده ...

شما ببخشید 

سنم کمه گول خوردم 🥲😂

جدی میگمااا شوخی نمیکنم