2777
2789
عنوان

جرمگیری دندان بیاید لطفا

360 بازدید | 6 پست

سلام دوستات من دندونام ب شدت خراب ه و بیشتر ترمیم کردم ولی حدود ۵.۶ تا دوباره خراب شدن .

الان خیلی اتفاقی متوجه شدم دندون پایینم دو سه تاش بدجوری کدر شده و اینکه خیلی یهویی بوده . تو نت سرچ زدم نوشته به این مدل پلاک سخت ... تارتار میگن ک اگ اقدامی نشه تبدیل ب حفره میشه .

حالا من دندونای بالام خیلی حساس همون جلویی ها حتی یکیشو دوبار عصب کشی کردم بخاطر عفونتی ک داره ی مقدار حس میکنم لق ه .نمیدونم جرمگیری کنم ضرر داره یا ن .

یا فقط فک پایین رو جرمگیری کنم ک ب بالایی ها نخوره ؟؟".

کسی جرمگیری کرده راست ه ک میگن مینای دندون ی مقدار تراشیده میشه و ممکنه دندون لق بشه .؟؟؟

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

ببینید این دندونای پایینی ه کدر شده ب شدت فاصله بینشون . بعد پشتشون قهوه ای شدن.. و جالبه همیشه نخ دندون و مسواک میزنم 

شاید باورتون نشه ولی فقط ت. ی روز اینجوری شد شب خوابیدم صبح بیدار شدم ایطور شده بود .

هرکاری کردم نشد 

جوش شیرین آبلیمو هرچی

من جرم گیری کردم 

ولی این واقعا به مهارت دندون پزشکت بستگی داره 

من خودم کارشو خوب انجام داد ولی بیش از حد روی یکی از دندونهای جلوم کار کرد و سوراخش کرد!

تا چند روز هم کلا دهنت به چیزای سرد و گرم واکنش نشون میده ولی به مرور خوب میشه

آخر صبر ،سبزه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جرم گیری کردم ولی این واقعا به مهارت دندون پزشکت بستگی داره من خودم کارشو خوب انجام داد ولی بیش ا ...

کی جرمگیری کردی هزینه ش چقدر شد ؟؟

خو بعد سوراخ شد چکار کرد خصوصا اینکه گفتی دندون جلو بوده . ترمیم کرد ؟؟ دوباره هزینه گرفت ؟؟

حدود اسنفد ماه بود ۹۰۰ شد نه والا دیگه بهش نگفتم

ینی همینجوری الان سوراخ ه ؟؟.ی فکری کن ممکنه خراب شه حیفه