2777
2789
من این ماه چهاردهم پریود شدم اولین ماه اقداممه

يعنى ايشالا حدودا اواسط آبان معلوم ميشه كه مامان شدى،

ايشالا كه توي همين مان اول اقدام مامان ميشى و اين نگرانيها و دغدغه هاى ماها شامل حالت نميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم شش سال منتظرم و این ماه کلومیفن خوردم و امپول زدم الان هجده دورمه منتظرم اکه نشه ماه بعد باید برم ایو ای

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....

من از بعدم آز دادنم ک منفی بود درد سینه هام شروع شد اول نوک سینه هام بود الان پخش شده تو کل سینه هام تواین همه سال که پریوو شدم اینطورنشده بودم زیردل و کمرمم هرازگاهی دردمیگیره ولی بااستراحت بهترمیشه بی بی چک هم دیروزصبح منفی شد 

16ام موعدم بود و5روز بعد آز داده بودم

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...

سلام بچه ها منم 1ام موعدمه...شماها چه علایمی دارین؟

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.