2777
2789

یادش بخیررررر ولی  خب امیدوارم بره ک برنگرده اون زمان😂😂چیزایی و ک یادم رفته  بود یادم اومد تو پیاما چقدر سخت بود دلتنگی عشق دعوا حرفای رمانتیک قهر های طولانی و همش بخاطر اون دوری بود ولی  چقد پیامای خوب و رمانتیک بهم میدادیمم الانم میدیم ولی کمه چقد پریود نشدنام استرس زا بودن😁😂یادش بخیرر واقعاا ولی خب بعد از عروسی و خیلی بیشتر دوست دارم اون عشق احترام وابستگی بعد عروسی بیشتر شد دعوا کردنامون خداروشکر کمتر شد دعوا و بحثم کنبم لااقل قهر نمیکنیم ولی تو نامزدی تا تقی ب توقی میخورد قهر میکردیم چون تو ی خونه نبودیم🙃😂همه پیامامون اینجوری بودن ک دلم برات تنگ شد ،دوستت دارم،بیا خونمون،بریم بیرون،پریود شدی یا ن😂و من قهرم😶🤣🤣🤣و ی پیام سم از شوهرم پیدا کردم ک امروز کلا بهش نشون  دادم و خندیدم خودشم میخنذید 😂😂😂یادش بخیر چه استرسی داشتیممممااااا😁😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا من مال ۴سال دوستیمونم دارم وقتی بهم گف دوست دارم آخه ما اصلا اوایل حسی بهم نداشتیم دوتا دوست معمولی بودیم ک تو دانشگاه همو می‌دیدیم  همه چتامون از اول دارم تا الان ک۲سال ازدواج کردیم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اخهههه حالا بچه دار شدی؟

نه بچه دار نشدم 

الان بهش میگم ببین کل نامزدی هی میگفتی باردار نشی ولی خب الان اقدامم مبکنیم نمیشه ک 🥲😅😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
پیاماتونو بفرستید ذوق کنیم😂😂🥲

پیامام ی خیلیه ولی چشمم 😂

نه بچه دار نشدم الان بهش میگم ببین کل نامزدی هی میگفتی باردار نشی ولی خب الان اقدامم مبکنیم نمیشه ک ...

الهی 

ایشالله یه بچه ناز و سالم و صالح بیاد تو بغل ت 

نگران نباش 

خوشبخت بشی