2777
2789

اگه هستین تا بگم مخصوصا اونایی که جون داره پوستشون رو نابود میکنه

تا صبح جمال فتنه زای تو دمید..... گویی که ز شب غمِ تو می زاید و بس:»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها  اینا برای پوست چرب و مختلط و جوش داره 

یکیش که واقعا نتیجه داد 

سفیده تخم مرغ و قهوه بود که هم لک رو کم رنگ کرد هم جوشارو به مرور خشک کرد برام در هفته سه بار استفاده میکردم 

بچها اینا برای پوست چرب و مختلط و جوش داره یکیش که واقعا نتیجه داد سفیده تخم مرغ و قهوه بود که هم ل ...

مرسیی بازم بگو

بعد با زردش چ میکنی

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

یکیش جوشونده رازیانه که یکبار بخورید بینید میسازع و بعد دوره اش رو شروع کنید دوماه بدن رو پاکسازی می‌کنه  از عفونت تنبلی تخمدان و دیگه جوش زیر پوستی نمیزنید 

یکی ماسک چای ترش و آرد برنج 

چای ترش از عطاری بگیرید مثه چایی بذارید دم بکشه دوساعت بعد با آرد برنج قاطی کنید خمیری بشه در هفته دوبار بزنید به صورت هم لک می‌ره هم جوش هم صورت روشن می‌کنه بعد یبار یکی دو درجه تغییر می‌بینید 

یکیش تونر بچها خودتون تو خونه تونر بسازید نرید بخرید چون هم گرونه هم مشخص نیست به صورت میسازع یا نه 

آب خیار بگیرد یه قاشق گلاب بریزد تا یه هفته میمونه وقتی صورت شستین اسپری کنید به صورت بعد با حالت خیسی آب رسان بزنید 

ببینید معجزههههههه هم روشن هم مثه آب رسان عمل می‌کنه عالیههههههه

بچه ها شما هر سوالی که داشتید بپرسید من بعد اینکه همه راهکار رو گفتم سوال هارو جواب میدم 

بچه ها همه اینا از سر تجربه خودم میاد که سالها جوش داشتم و اونایی که واقعا جواب دادن رو میگم  نه ترکیبی های چرتی که بخواد پوست رو خراب کنه

مرسیی بازم بگوبعد با زردش چ میکنی

با حنا قاطی کنید و یکم روغن زیتون بزنید به مو 

ریزش قطع میشه رشد دو برابر میشه و موها آسیب دیدگیشون به مرور درمان میشه 

بخور گل بابونه در هفته دوبار 

گل بابونه تو به قابلمه بجوشید با آب زیاد نیتم ساعت بخور بدید پوست جون میگیره