بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حکم لوازم آرایشی و بهداشتی که قسمتی از آنها استفاده شده، ولی قسمتی از آن باقی مانده، سر سال خمسی، خمس به آنها تعلّق میگیرد؟
پاسخ :
اقلامی مانند صابون، شامپو، عطر و ...، که مصرف شدهی آن قابل ارزش گذاری نیست، خمس ندارد
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اره میدونم ولی مثلا کرم که نصفه هست ،شامپو که نصفه هست ؟
نه نداره
جالبه الان نگاه کردم دیدم نوشته اگرنصفه باشه نداره
مثلادفترمدادپاکن دفترچه و....که برای استفاده خریدیم وکمیش مونده خمس نداره
البته الان۲-۳ساله ازماخمس نمیگیرند
ماحساب میکنیم خودشون میگن ندارید
بازخودمون۲-۳م میدیم
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣