2777
2789

سلام من یه گروه برنامه نویسی زدم برای انتقال تجربیات و آموزش های برنامه نویسی

کسایی که علاقه دارن تشریف بیارن

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

عزیزم میشه لینک بدید

سلام توی تلگرام این آیدی را جایی بنویسید اولش @ بزارید لینک بشه به گروه DevFuny

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم میگه همچین نام کاربری وجود نداره

متاسفانه چون چند نفر اومدن تبلیغ کردن و منم وقت مدیریت نداشتم حذفش کردم تو همین نی نی سایت سوالی بود بپرسید

سلام ببخشید من شنیدم زیاد به کسی که تازه کاره و مخصوصا توی یه تیم نیست پروژه نمیدن بنظر شما کسی که تازه برنامه نویسیو یاد گرفته و تو شهرستانه چطور میتونه پروژه انلاین بگیره؟ کسی اعتماد میکنه؟

سلام ببخشید من شنیدم زیاد به کسی که تازه کاره و مخصوصا توی یه تیم نیست پروژه نمیدن بنظر شما کسی که ت ...

چه پروژه ای ؟ در چه حیطه ای میخای فعالیت کنی ؟ به تیم ارتباطی نداره

چه پروژه ای ؟ در چه حیطه ای میخای فعالیت کنی ؟ به تیم ارتباطی نداره

بک‌اند دوست دارم

توی شهرمون خیلی بازارکارش زیاد نیست شاید بعضی شرکتای خصوصی نیرو بخوان اونم خیلی کم...

بخوام خودم پروژه بگیرم چطوره؟ مثلا پایتون کار کنم یا هر زبان دیگه

بک‌اند دوست دارمتوی شهرمون خیلی بازارکارش زیاد نیست شاید بعضی شرکتای خصوصی نیرو بخوان اونم خیلی کم.. ...

اصلا بک اند به شهر شما ارتباطی نداره من تا حالا یک عدد هم پروژه بک اند از شهرمون نگرفتم چون این کار اصلا کار اینترنتی هست شما قرار نیست که پاشید برید بیرون به مردم بک اند بفروشید...

اصلا بک اند به شهر شما ارتباطی نداره من تا حالا یک عدد هم پروژه بک اند از شهرمون نگرفتم چون این کار ...

خب از چه طریقی پروژه میگیرید؟ چجوری اوایل کار به شما اعتماد میکردن؟ تو چه محیطی با مشتری اشنا شدین؟

خب از چه طریقی پروژه میگیرید؟ چجوری اوایل کار به شما اعتماد میکردن؟ تو چه محیطی با مشتری اشنا شدین؟

شما هنوز برنامه نویسی یاد نگرفتید دنبال این سوال ها هستید ؟ مثل اینه که هنوز حساب بانکی باز نکردی ولی پول میخای

شما هنوز برنامه نویسی یاد نگرفتید دنبال این سوال ها هستید ؟ مثل اینه که هنوز حساب بانکی باز نکردی ول ...

مشکلم اینه میخوام یه کار شروع کنم که درآمد داشته باشه و به خیلی کارا فکر کردم و بیشتر از همه برنامه نویسی چون هم رشتم نرم افزاره هم علاقه و استعدادشو دارم. منتها تو دانشگاه گفتن یا باید توی یه تیم باشی یا سابقه کار زیاد و معروف باشی وگرنه کسی به توی تازه کار پروژه نمیده، بخاطر همینم گفتم فعلا قیدشو بزنم و احتمالا کار دیگه‌ایو شروع کنم تا بعدا...

بخاطر همین هم این سوالارو پرسیدم ازتون

مشکلم اینه میخوام یه کار شروع کنم که درآمد داشته باشه و به خیلی کارا فکر کردم و بیشتر از همه برنامه ...

اکثر برنامه نویسان انفرادی کار میکنند ربطی نداره که در تیم باشن قبلا هم اینو گفتم