2777
2789
عنوان

مدرک 🤕

77 بازدید | 10 پست

سلام ، بچه ها مدرک دیپلم شما چطوریه ؟ من رفتم گرفتمش الان که خوب نگاش میکنم بالاش نوشته : گواهی موقت..

بنظرتون اصلیه نیست ؟ اخه دیدم مدرک داداشم شبیه یه لوح تقدیر رنگی بود ولی مال من حتی روش نوشته فقط تا شش ماه اعتبار دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی گفتم اگه پسر بودی ممکنه بخاطر سربازی و... باشه

همون موقع گفته بودم به مدیرمون ، برای دانشگاه میخوام بعد دوتا برگه بهم داد ولی یکیش گواهی موقت ، یکیش هم برای نمراته 

اما اصلا شبیه مدرک دیپلم داداشم نیستن ، حالا مدیرمون هم عوض شده نمیدونم میشه رفت کاری کرد 

با گواهی موقت دانشگاه ثبت‌نام میکننسال دیگه هم اصل دیپلم رو بهت میدن که مثل مال برادرت هست

اصل مدرک رو دانشگاه میده یا مدرسه ؟ خودمون باید پیگیری کنیم یا خودشون میگن اماده شده ؟

چون مدرک دیپلمتون هنوز صادر نشده یه گواهی بهتون میدن فعلا کارتون راه بیفته

اصل مدرک رو دانشگاه میده یا مدرسه ؟ خودمون باید پیگیری کنیم یا خودشون میگن اماده شده ؟

مدرک دیپلم مدرسه میده 

مدرک لیسانس دانشگاه 

خودتون باید پیگیری کنین 

چند ماه طول میکشه 

در ضمن گواهی موقتون باید اصلش باهاتون باشه اصل تحویل میدین مدرک اصلی رو‌ میگیرین