2777
2789

خیلی درد دارم هرچی قرص

میخورم هیچی همش نشتی میدم لباسام کثیف میشه فک کنم باید پوشک کنم خودمو😑😐🥲😭 چرا اینجوری میشه همش 

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

🤣🤣🤣👌 آبشار و  نشتی رو خوب اومدی   نیم ساعت یک بار عوص کن ک نشتی ند  

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

اگه توی سنین نوجوانی هستی گاهی اینجوری میشه و عادیه ، تغییرات هورمونی ، تغییرات فصلی و... باعث میشه .

اما اگر خیلی درد های غیر عادی داری و حالات غیر عادی بهتره حتما پیش پزشک بری .

از نوار بهداشتی سایزxxL استفاده کن، لباس زیر مخصوص پریودی بپوش . کیسه آبگرم و دمنوش و مسکنم بخور.

امیدوارم زود خوب بشی 💚🌹

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگع دکتر رفتی و سونو انجام دادی و قرص بهت داده ولی فایده نداشته این درمان گیاهی که بهت میگم انجام بده.ولی اول باید دکتر بری که خدای نکرده مشکلی نباشه

دو قاشق پنج انگشتی رو با سه قاشق رازیانه مخلوط کن دم کن بخور .تا ۱۰ روز.البته موقع پریودی نباید بخوری این دمنوش رو.فقط موقع پاکی

اگع دکتر رفتی و سونو انجام دادی و قرص بهت داده ولی فایده نداشته این درمان گیاهی که بهت میگم انجام بد ...

بعدش یه فاصله یه هفته ای بده و اگه خوب نشدی تکرار کن.البته پنج انگشتی یه کم تلخه میتونی یه کم عسل اضافه کنی