2777
2789
عنوان

خود بیمار انگاری کیا داشتن یا دارن

481 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من به مشکل بزرگ دارم ک دیگ کم کم داره روانیم میکنه امروز انقد گریه کردم چشمام دیگ باز نمیشه توهم مریضی دارم لعنت به هر چی گوگله ک منو روانی کرده...یه مدت فک میکردم ام اس دارم مدام دست و پاهام گز گز میکرد رفتم دکتر ام ار ای دادم فهمیدم سالمم تموم اون گز گزها خوب شدن یه مدت فک میکردم سرطان سینه دارم واقعنم سینم درد میگرفت یه مدت فک میکردم سرطان روده دارم دو ماه تموم من دل درد و اسهال داشتم تازه اینا چند موردشه وقتی ک بهشون فک نکنم تموم علایم محو میشن ولی مگ به این راحتی میتونم فک نکنم نا خوداگاه تموم تمرکزم میره توی قسمت بدنم شدم یه مرده متحرک هر جا میرم تو جمع با حسرت به بقیه نگاه میکنم میگم فلانی سالمه من نیسم به هر مریضی فک میکنم بدنم اتومات واقعا علایمشو پیدا میکنه یا اگ یه درد کوچیک برام پیش بیاد انقد فکرم توش متمرکز میشه ک یهو میبینی چند ماه طول میکشه تا از بین بره دیگ نمیکشم یه دوره مشاوره رفتم بازم خوب نشدم اگ کسی خوب شده میشه بهم راه حل بده 

کاملا درکت میکنم وسواس فکریه

من اینجوریم خسته شدم

اولش به خودم گیر میدادم الان به بچه ها

باید بری تحت نظر روانپزشک و روانشناس

من رفتم منتها روانشناس نرفتم دکتر گفت اگه بری مشاوره مدت دارو خوردنت کمتر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درکت میکنم وسواس فکریهمن اینجوریم خسته شدماولش به خودم گیر میدادم الان به بچه هاباید بری تحت ن ...

بخدا خسته شدم دیگ اطرافیانمم از دستم عاصین ...بهم میگن ناشکری ولی من واقعا دست خودم نیس اصلا اختیار ذهنمو ندارم

حتما هم خودت مشغول کرد برو کلاسی چیزی مشغول بشی کمتر فکرت درگیر این توهمات میشه

مشکلم اینه ک از بس فک میکنم به یه مریضی به یه قسمت بدنم واقعا علایمشو میگیرم اون مدت ک فک میکردم ام اس دارم پاهام سنگین شده بود همش گز گز میکرد تو همچین موقعیتی نه بیرون بهم خوش میگذره نه حوصلم میکشه برم سر کار😔😔

عزیزم من خودم درسشو خوندم توی روانشناسی پرستاری...

اولا حتما پیش یه روانپزشک برو (مشاور به درد نمیخوره)

دوما برای اینکه خیالت اروم بشه هر سه الی ۶ ماه یه چکاب کلی برو..‌

اولین ازمایش هم برای سطح WBCهست 

که اگه طرف هر بیماری تو بدنش باشه WBCبالا میره تو خون و بافت ها و نشون ندهنده ی بیماری توی بدنه

تیتر انتی بادی هم بده و مطمئن شو که اونم بالا باشه

خلاصه این چکاب رو برای ارامش اعصاب و روانت دست کم نگیر

به خودت می آیی و‌می بینی بیشتر از چیزی که انتظارش را داشتی دوام آوردی💚✨🦋
عزیزم من خودم درسشو خوندم توی روانشناسی پرستاری...اولا حتما پیش یه روانپزشک برو (مشاور به درد نمیخور ...

بعضی وقتا حرف دکتر ک بهم بگه سالمی یا خوب میشیو قبول ندارم برا اینکه تمرکزم نره تو یه نقطه بدنم راهکاری نیست؟من بدنم باهام لجه روهر چیش کلیک کنم واقعا علایم میده

عزیزم من خودم درسشو خوندم توی روانشناسی پرستاری...اولا حتما پیش یه روانپزشک برو (مشاور به درد نمیخور ...

ما برای این بیمار ها توی بیمارستان از پلاسِبو یا دارونما استفاده می کنیم 

مثلا مریض میاد مثل شما میگه نه من فقط با فلان دارو خوب میشم 

ماهم میدونیم که هیچ مریضی ای نداره و صرفا وسواس داره یا مثل شما خود بیمار پنداره 

این قرص ها اسمشون قرص شکره .و معمولا شکر داره میدیم بهشون و الکی میگیم همون قرصیه که میخواستی 

خلاصه اونم گول میخوره و زود خوب میشه

به خودت می آیی و‌می بینی بیشتر از چیزی که انتظارش را داشتی دوام آوردی💚✨🦋
مشکلم اینه ک از بس فک میکنم به یه مریضی به یه قسمت بدنم واقعا علایمشو میگیرم اون مدت ک فک میکردم ام ...

منم یه مدت توهم ام اس داشتم حتی دوبینی گزگز و همه علائم داشتم

بعد رفتم سراغ سرطان

بعد که بچه هام دنیا اومدن در مورد بچه ها از این افکار میکنم

من رفتم دکتر دارو میخورم خداروشکر خیلی بهترم

این افکار کم شده ولی خب از بین نرفتن

حتما حتما سر گرم کن خودت

دکترهم برو