2777
2789

۱۰ساله منتظر بچه‌ام

چندبار آی وی اف و آی یو آی کردم نشد که نشد...شوهرم اسپرمش ضعیفه...

خیلی خدارو صدا کردم و قسمش دادم که به منم بچه بده ولی صدامو نشنید..گریه هامو ندید..کلا افسرده شدم..زندگی رو پوچ و یکنواخت میبینم...هییییچی خوشحالم نمیکنه..دوست ندارم هیجا برم...شاید بعضی وقتا از سرمجبوری برم خونه بابام...ولی ته دلم شاد نیست..نمیتونم بگم و بخندم..

لطفا اصلاااااا نصیحتم نکنید...چون شما جای من نیستید...فقط اوناییکه درد منو کشیدن میدونن من چی میگم و درکم میکنن

پس اگه میخوای نصیحت کنی پست نذار و بدتر حالمو بد نکن...

اینم بگم به هییییییچ وجه نه من نه شوهرم قبول نمیکنیم بچه ای رو به سرپرستی بگیریم...چون تا بچه خودمون نباشه نمیتونیم بهش عشق بورزیم و دوستش داشته باشیم...پس لطفا این پیشنهاد رو بهم ندید که حتی یک درصدم قبول نمیکنم...

فقط ازتون میخوام با دلای پاکتون واسمون دعا کنید که خدا واسمون معجزه کنه که خودم باردار بشم و فرزند سالمی بدنیا بیارم و دلمون شاد بشه و دوباره به زندگی برگردم...چون واسه خدا معجزه کاری نداره...من به معجزه های خدا ایمان دارم😭😭🙏🙏

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو حموم غسل کن

بعد بدون حرف زدن یاخوردن چیزی روبه قبله ۵۱۱۰ذکریاخالق روبخون وبعدش دعاکن دعات مستجاب میشه

ثواب ذکرم هدیه کن به خدا ۱۴معصوم شهدا و پیامبرا وفرشته های خدا

خوندن این ذکر یکساعت طول میکشه

ولی اینقدرمعجزه میکنه ک ارزششو داره

میتونی چله زیارت عاشورای چهل شهیدم بگیری

یعنی تا چهل روز زیارت عاشورا بخون

هرزوز ثواب ذکروهدیه کن ب یکی از شهدا

مثلا امروز زیارت عاشورا بخون ثوابشو هدیه کن به حضرت فاطمه

فردا زیارت عاشورا بخون ثوابشو هدیه کن به امام علی و و و

یانذر کن اگه بچه دارشی اسم بچتومذهبی بزاری

مثل عسل .ملیسا. آسنات امیرحسین مسیح و و و

نذرکن اگه حاجت رواشی یکسال زیارت عاشورا بخونی

وثوابشوهدیه کنی به شهدا ۱۴معصوم

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

حلوای بزرک بده بخوره شوهرت. گرمی بده بهش برین عطاری اون بهتون میگه

خودتم گرمی بخور.زیرشکمت روغن سیاهدانه بزن

یکی بود مثل شما رفتن عطاری وگرمی خوردن الان ۳تابچه دارن

حتما برین وامتحان کنین

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

روش های ای وی اف و ای یو آی بعد از گذر زمان باعث ایجاد سرطان در زنان میشن.من خیلی ها رو میشناختم بر اثر مصرف داروهای هورمونی باردار شدن بعدم سرطان گرفتن فوت شدن..

همه ی بچه ها پاک و معصوم آن و منتظر پدر مادرهایی هستند که بهشون عشق بدن..اگر نمیتونی قبول کنی فرزند خوانده بگیری از شوهرت جدا شو خودت که مشکلی نداری برو با کسی ک سالم ازدواج کن..حالا اگر شوهرت مشکل داشت عمرا ب پای تو مینشیت

حلوای بزرک بده بخوره شوهرت. گرمی بده بهش برین عطاری اون بهتون میگهخودتم گرمی بخور.زیرشکمت روغن سیاهد ...

خودم زیرشکمم رو تا قبل تخمک گذاری بعضی روزا روغن سیاهدونه میمالونم..کیسه آبگرم میذارم.عسل و سیاهدونه میخورم...مغزیجات زیاد میخورم....

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰