هلاکوخان مدیر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 426 عنوان میخوام ازدواج کنم ولی حالم خوب نیست | مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 46 پست چون سنم دارا میره بالا و طرف شرایطش خوبه و گرنه احساسی بهش ندارم😭😭😭سالها صبر کردم با کسی ازدواج کنم ک دوسش داشته باشم ولی نشد چند سال دیگه آدم یه سختی بچه دار میشه و من دوس دارم بچه داشته باشم 1403/06/23 | 15:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلاکوخان مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 426 ازدواج ها اکثرا بدون عشق شده و یه تکلیف شده...ازدواح کن تموم بشه 😔😔😔😔😔😔😔😔😔تا بابام بود ازدواج نکردم بابای عزیزم از خودم متنفرم
انشرلی_ایرانی عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1438 وقتی از همین اولش بدلت نیس بعدا هم نمیتونی دوسش داشته باشی جفتتون هم اذیت میشین بنظر من قبول نکن
هلاکوخان مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 426 اگ قیافه اش،دوست نداشته باشی برات اوکی نمیشه برام جذابیتی نداره
درآرزویمرگfather عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 5918 برام جذابیتی نداره نکن اشتباه من رو نکنین کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
هلاکوخان مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 426 وقتی از همین اولش بدلت نیس بعدا هم نمیتونی دوسش داشته باشی جفتتون هم اذیت میشین بنظر من قبول نکن شانس لعنتی ندارم
درآرزویمرگfather عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 5918 تو چی شدی وقتی کسی،ب دلت نمیشینه بعدن هم نمیشینه اگ ی اخلاق بد از شوهرت دیدی چون الان حسی بهش نداری حس تنفرت بهش زیاد میشه کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
هلاکوخان مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 426 وقتی کسی،ب دلت نمیشینه بعدن هم نمیشینه اگ ی اخلاق بد از شوهرت دیدی چون الان حسی بهش نداری حس تنفرت ب ... فک کنم همینجوذی هم باشه یبار یه چیزی بهم گفت بعد اون حالم ازش بهم میخورد اصلا دیگه جوابشو ندادم گفتم نمیخوامت
درآرزویمرگfather عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 5918 فک کنم همینجوذی هم باشه یبار یه چیزی بهم گفت بعد اون حالم ازش بهم میخورد اصلا دیگه جوابشو ندادم گفت ... اره ببین هر کس ایرادی داره هیچ کس خالی از عیب نیست اگ کسی ک دوسش داری بزنتت شاید راحت ببخشی تا کسی ک ازش بدت میاد؟البته اینم باید لحاظ کنی شاید از این به بعد کسی نیاد یا داغون باشن کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
هلاکوخان مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 426 وقتی کسی،ب دلت نمیشینه بعدن هم نمیشینه اگ ی اخلاق بد از شوهرت دیدی چون الان حسی بهش نداری حس تنفرت ب ... قبلا هم نامزد کردم ولی ولش کردم چون نمیخواستمش با اینکه عاشقم بوددلم میخواد یکی باشه ک دوسش داشته باشم
هلاکوخان مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 426 اره ببین هر کس ایرادی داره هیچ کس خالی از عیب نیست اگ کسی ک دوسش داری بزنتت شاید راحت ببخشی تا کسی ک ... میدونم حالم خیلی بده. از خودم متنفرم این مورد هم از سنی بهم نزدیکه
درآرزویمرگfather عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 5918 میدونم حالم خیلی بده. از خودم متنفرم این مورد هم از سنی بهم نزدیکه انگار کلا نباید سخت گرفت ولس دست خود آدم نیس کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
هلاکوخان مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 426 انگار کلا نباید سخت گرفت ولس دست خود آدم نیس دل بابام شکستم بابامم ک نیست دیگه چطور الان ازدواج کنم😭😭😭😭😭😭
درآرزویمرگfather عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 5918 دل بابام شکستم بابامم ک نیست دیگه چطور الان ازدواج کنم😭😭😭😭😭😭 فقط تعداد کمی با فرد دلخواهشون ازدواج میکنن کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش