2777
2789

خواهشا دو دقیقه وقت بزارید این متنو بخونید،من الان گیج شدم نمیدونم کار درستی کردم یا نه؟بنظر شماها من الکی ناراحت شدم از دست دوستم یا نه؟ (خواهشا بدون در نظر گرفتن اعتقاداتم قضاوتم کنید)

من دوست صمیمی ام یه دختر خیلییی مذهبی افراطیه،چادریه و فرد خیلی معتقدیه

بلعکسش من دختریم که به هیچ دینی ایمان ندارم و کاملا بی دینم و محجبه هم نیستم

نزدیک ۴ سال هم هست دوستیم و تا الان همو اینطوری پذیرفتیم

دیروز داشت درباره نذرش صحبت میکرد اینکه چقدر صلوات میفرسته در طول روز،من بهش گفتم منم مامانم خیلی خانم مومنیه همیشه قران میخونه حجابشم کامله و مثل تو دائم الذکره

برگشت اینو بهم گفت

منم خیلی بهم خورد دیگه کلا جواب پیاماشو ندادم،الان همش میگه نه منظور من این نبود میخواستم نظر تورو به عنوان یه غیرمذهبی بپرسم منظوری نداشتم نخواستم توهین کنم و حلال کن منو و اینا

حالا بنظرتون الکی ناراحت شدم بخاطر حرفش یا حق با منه؟من اینو توهین به مامانم در نظر گرفتم یعنی مادرت انقدر ببخشید بی عرضه بوده که نتونسته مذهبی بارت بیاره در حالی که مادرم انقدر خانم متدینی بوده که هیچوقت عقیدشو به من تحمیل نکرده...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت با اینطور ادما دوست نشو اینا ارزشی ان نون درمیارن از این حرفا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ادرس این تاپیک رو هم بهش بده تا بیاد نظراتو نسبت به خودش ببینه😂همه چی نماز و قران نیست

چی بگم والا

نمیپذیره همش میگه مردم همه بی دین و اعتقاد شدن دارن به من و امثال من توهین میکنن وگرنه بخاطر اون نیستش